Loading...
Najave

MARIJAN BAN I DIKATORI 21.1. U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

MARIJAN BAN I DIKATORI 21.1. U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

Marijan Ban 05

Ikona mediteranskog pop/rocka, Marijan Ban će u pratnji benda Diktatori u četvrtak 21.1. održati premijerni koncert u tri godine starom rock klubu – Vintage Industrial Baru.

Marijan Ban nekadašnji je lider Daleke obale – legendarnog, splitskog benda koji se zahvaljujući hitovima ‘Ruzinavi brod”, “Tonka”, “Morska vila”, “Od mora do mora”, “Dok galebovi vrebaju”, “Marica”, “Noć je prekrasna”, “Četrnaest palmi’, ‘Roza’, ‘Ona zbori’, ‘Di si ti’ objavljenima kroz 90-e godine čvrsto usidrio u mladim i starim srcima njegove publike.

Osim po zaraznim hitovima, Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo i zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Najavljeni koncert u Vintage Industrial Baru trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Pjesme o moru, galebovima, ženama, burnim noćima, palmama, brodovima i ljubavnim ožiljcima zatalasat će Vintage 21. siječnja.

Početak koncerta 21:30 h. Vrata od 20:00 h.

Ulaz 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan. Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i na šanku Vintage Industrial Bara..

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1518593375107350/

www.marijanban.hr
www.diktatori.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *