Loading...
Novosti

MANNTRA U NOVOJ POSTAVI

MANNTRA U NOVOJ POSTAVI

Manntru je početkom mjeseca odlučio napustiti jedan od osnivača benda, basist Zoltan Lečei.

17_Manntra

Kako je Zoltan izjavio u svom prioćenju na službenoj Facebook stranici benda zbog udaljenosti i nedostatka vremena, nije u mogućnosti u potpunosti profesionalno posvetiti svim potrebnim dužnostima u bendu te da ne želi kočiti bend i biti nepotreban uteg u budućem radu.
S obzirom na navedeno, zajedno su odlučili pronaći nove članove među prijateljima benda. Tako umjesto Zoltana dolazi Danijel Šćuric, a bendu se priključuje i novi, četvrti član, Boris Kolarić.
Zajedno s novim članovima, Manntra najavljuje i novi album koji je trenutno u fazi predprodukcije, a prvi singl za koji je planiran i video spot očekuje se početkom ljeta.

U zadnje vrijeme pauzirali smo svoje aktivnosti prema van te se više bavili unutarnjim bendovskim aktivnostima. Ukratko, pisanjem pjesama i planiranjem aktivnosti za period koji slijedi. Zoltan, nažalost, u jednom trenutku više nije mogao pratiti tempo benda zbog privatnih razloga te smo zajedno odlučili pronaći adekvatnu zamjenu. Odlučili smo i pojačati bend stalnim četvrtim članom te za sada samo mogu reći da najbolja Manntra tek dolazi. Jedva čekam da nas publika vidi uživo i da čuje novi materijal!
Marko Matijević Sekul

Manntru možete vidjeti i čuti 24.3. u zagrebačkoj Tvornici Kulture kao goste na koncertu Siddharte te 30.4. na otoku Murteru na “15 godina Refula” festivalu, uz TBF.

Ostali datumi ljetne turneje kao i detalji oko albuma bit će naknadno objavljeni.

ManntraNovaPostava

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *