Loading...
NajaveNovosti

MANNTRA PROMOVIRA NOVI ALBUM “VENERA” 28.03.2015. U MOČVARI

MANNTRA PROMOVIRA NOVI ALBUM “VENERA” 28.03.2015. U MOČVARI

SUBOTA 28.03.2015. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 25 KN

04
MANNTRA (Umag/Rijeka/Zagreb)
https://www.facebook.com/ManntraOfficial
https://www.youtube.com/watch?v=74HA9Dxgknw

Rock bend Manntra 28.03. dolazi u Zagreb po peti put gdje će započeti domaću turneju kojom će promovirati svoj nadolazeći album.

Turneja naziva “Venera tour” nosi ime po dugo očekivanom drugom albumu koji će se naći u izdanju Croatia Recordsa. Album će sadržavati deset pjesama među kojima su pjesme koje je Manntra već izvodila live, poput Mornara, Vile i Puta.

“Uvijek nam je drago vratiti se u Zagreb zbog odlične i srčane publike sa kojom se svaki put fenomenalno zabavimo. Zbog toga smo odlučili i promotivnu turneju započeti upravo tamo, kako bi premijerno predstavili novi materijal u odličnom okruženju. Drago nam je što konačno možemo predstaviti novi album u punom svjetlu nakon više od godinu dana priprema i kreativnosti. Mislimo da sa novim materijalom konačno možemo reći kako smo postigli onaj pravi energični “Manntra” zvuk kojem smo težili. Novi album će biti dinamičniji od prvog jer obuhvaća sva lica benda; od beskompromisne žestine pa do melodičnih i laganih pjesama, sve sa našim prepoznatljivim prizvukom. Sa svime time na umu, nastup u legendarnoj Močvari možemo slobodno najaviti kao najenergičniji koncert do sada!”

BIG STRIP GORILA (Zagreb)
https://www.facebook.com/pages/Big-Strip-Gorila/126483197418972
https://www.youtube.com/watch?v=Sydretjl1gs

Big Strip Gorila je zagrebački moderni rock bend koji sebe svrstava u zoo-rock jer su u toj ladici sami pa ih se ne može bacat na sve strane. Sviraju zajedno od 2011. godine, a dosad su objavili singlove “Negacija savršene priče” (objavljen na prvoj hrvatskoj indie kompilaciji “Tragovi”) i ove jeseni “Dresden” s kojima su nastupali na RockOff Festivalu.

KEIN ENGEL (Bjelovar)
http://www.keinengel.com/
https://www.facebook.com/kein.engel.rammstein.tribute

Kein Engel Rammstein Tribute band osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Band nastupa u trajnoj postavi koju čini pet glazbenika s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za prepoznatljiv dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju, zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa sa bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

+ METAL PARTY BY DJ KNEŽA koji za vas pušta: System Of A Down, Disturbed, Saxon, Judas Priest, Kreator, Manowar, Metallica, Nuclear Assault, Blind Guardian, Hammerfall, Cannibal Corpse, Slayer, Black Sabbath, Death, Lost Horizon, Accept, Grave Digger, Helloween, Tankard, Megadeth, Running Wild, King Diamond, Sodom, Alestorm, Korpiklaani, Powerwolf, Sabaton, Eluveitie, Arkona, Finntroll, Iron Maiden, Pantera, Mötorhead, Carcass, Sepultura, DIO, Testament, Mayhem, W.A.S.P., Diamond Head, Annihilator…

www.mochvara.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *