Loading...
NajaveNovosti

MANNTRA, KEIN ENGEL I BIG STRIP GORILA 28.03. U MOČVARI

MANNTRA, KEIN ENGEL I BIG STRIP GORILA 28.03. U MOČVARI

Rock bend MANNTRA (Umag/Rijeka/Zagreb) 28.03 dolazi u Zagreb po peti put gdje će započeti domaću turneju kojom će promovirati svoj nadolazeći album.
Promocija će se održati u klubu Močvara s početkom u 22:00 (vrata 21:00), a ulaznicu ćete moći kupi po cijeni od 25 kuna.

manntra_live_2015Turneja naziva “Venera tour” nosi ime po dugo očekivanom drugom albumu koji će se naći u izdanju Croatia Recordsa. Album će sadržavati deset pjesama među kojima su pjesme koje je Manntra već izvodila live, poput Mornara, Vile i Puta.

Uvijek nam je drago vratiti se u Zagreb zbog odlične i srčane publike sa kojom se svaki put fenomenalno zabavimo. Zbog toga smo odlučili i promotivnu turneju započeti upravo tamo, kako bi premijerno predstavili novi materijal u odličnom okruženju. Drago nam je što konačno možemo predstaviti novi album u punom svjetlu nakon više od godinu dana priprema i kreativnosti. Mislimo da sa novim materijalom konačno možemo reći kako smo postigli onaj pravi energični “Manntra” zvuk kojem smo težili. Novi album će biti dinamičniji od prvog jer obuhvaća sva lica benda; od beskompromisne žestine pa do melodičnih i laganih pjesama, sve sa našim prepoznatljivim prizvukom. Sa svime time na umu, nastup u legendarnoj Močvari možemo slobodno najaviti kao najenergičniji koncert do sada!

BIG STRIP GORILA (Zagreb)
Big Strip Gorila je zagrebački moderni rock bend koji sebe svrstava u zoo-rock jer su u toj ladici sami pa ih se ne može bacat na sve strane. Sviraju zajedno od 2011. godine, a dosad su objavili singlove “Negacija savršene priče” (objavljen na prvoj hrvatskoj indie kompilaciji “Tragovi“) i ove jeseni “Dresden” s kojima su nastupali na RockOff Festivalu.

KEIN ENGEL (Zagreb)
Kein Engel Rammstein Tribute band osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Band nastupa u trajnoj postavi koju čini pet glazbenika s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za prepoznatljiv dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju, zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa sa bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *