Loading...
NajaveNovosti

MANNTRA IMA NOVI LYRIC VIDEO

MANNTRA IMA DVA NOVA LYRIC VIDEA
MANNTRA je objavila dva nova spota sa stihovima i to za pjesme “Bijeli prah” i “Duboko” s nadolazećeg studijskog albuma, a možete ih pogledati ispod teksta.

Manntra-Venera

Novi Manntrin album pod imenom „Venera“ izaći će 26.02. pod okriljem Croatia Recordsa. Nakon više od godinu dana rada na novom albumu, Manntra je snimanje i produkciju privela kraju i najavila izlazak albuma krajem drugog mjeseca.

– Sretni smo što će novi album konačno ugledati svjetlo dana i što možemo ljudima predstaviti što smo radili zadnjih godinu dana. Pjesme na Veneri su odraz naših iskustava koje smo prikupili tokom snimanja, turneja, suradnji i nastupa. Ta iskustva dodatno su nas izgradila kao bend i učvrstila naš zvuk, tako da će album i dalje imati naš prepoznatljivi stih ali i dodatnu dozu ozbiljnosti i odlučnosti i novih iznenađenja.

Pjesme poput “Mornara” i “Vile” koje su već bile svirane uživo, ovaj put naći će se na nadolazećem albumu uz nove nikada predstavljene pjesme.

Uz album, najavljen je i novi spot za pjesmu „Put“ u režiji Filipa Filkovića koji je surađivao sa brojnim domaćim izvođačima.

Album “Venera”sadržavati će 10 pjesama od kojih su neke već poznate publici;

  1. Bijeli Prah
  2. Sin
  3. Duboko
  4. Vila
  5. Mornar
  6. Put
  7. Put (Pt. II – instrumental)
  8. Venera
  9. Stranci
  10. Crni Čovjek

Službena promocija VENERE počinje koncertom u zagrebačkoj Močvari 28.03.2015. kojim će ujedno započeti i Venera Tour.


https://www.youtube.com/watch?v=uOF5ocrn7MA

https://www.youtube.com/watch?v=LQkGNYKorYE

www.facebook.com/ManntraOfficial

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *