Loading...
NajaveNovosti

MANJE OD TJEDNA DO VOLT FESTIVALA 2014.!

MANJE OD TJEDNA DO VOLT FESTIVALA 2014.!

mix1Ne možemo vjerovati da jedan od naših najdražih festivala, , VOLT Festival u Sopronu, Mađarska, počinje za manje od jednog tjedna! Izdanje za 2014. od 2-6 srpnja će dovesti neke od najvećih zvijezda glazbene industrije: Hurts, Karnivool, The Strypes, Modestep, Nero, Milky Chance Thirty Seconds to Mars, Foals, MGMT, Bring Me the Horizon, Volbeat, You Me At Six, Steve Aoki, Netsky, Sunrise Avenue, Birdy, Woodkid, Icona Pop, Morcheeba, Excision, I am Legion, Noisia, Hatebreed, The Afghan Whigs, Kurom and Tricot, uz još mnogo izvođača i događaja.

Hurts ponovno nastupaju usljed velike potražnje nakon što su dali izvrstan nastup na VOLT-u 2013. (pročitajte puni izvještaj ovdje), kao i Thirty Seconds To Mars, dok će Main Stage i druge bine krasiti mnogi američki, britanski, mađarski i drugi poznati bendovi koji će od 2014. izdanja VOLT-a učiniti najbolje dosad!

Stoga, kupite svoju kartu ovdje: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/volt-festival-2014-sopron-lover-kemping-355574/event.html, i uživajte u ovom izvrsnom festivalu! Više informacija o festu:: www.voltfest.com!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *