Loading...
Novosti

MALEHOOKERS U TVORNICI 02. LIPNJA!

15 godišnjica nastanka benda je iza njih, na redu je mali pogon zagrebačke Tvornice kulture.

Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture izabran je za sljedeće samostalo ‘ukazanje’ Malehookersa. Biti će to prilika svim fanovima koji su propustili svoju dozu žestokog rocka u Močvari da vide i čuju Malehookerse u novom izdanju i poslušaju novi singl čija je završna studijska obrada započela ovih dana. Najavljena nova pjesma ‘Pala si u moje ruke’ dobila je žestoku konkurenciju u ostatku novog materijala, tako da za najavni singl sada konkuriraju tri nove pjesme.

Paralelno sa novim materijalom bend završava i obradu snimljenog audia i videa sa koncerta u Močvari. Prvi live video biti će onaj za pjesmu ‘Sister Rolling Stone’ koju je sa Malehookersima odsvirao legendarni Sonny Vincent.

Što će Malehookersi pripremiti za Tvornicu, u subotu 2.lipnja, još je tajna, no jedno garantiramo – biti će glasno i žestoko.

Prije koncerta u Tvornici, Malehookerse možete poslušati 12. svibnja na zagrebačkom Jarunu u sklopu Adventure Festa gdje će nastupiti sa Majkama, Vatrom i Davorinom i Bogovićima,1.lipnja na velikom Mars moon Festu u Slavonskom Brodu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *