Loading...
Novosti

MALEHOOKERS I GOSTI DANAS U MOČVARI

„Romantika najbolje prodaje. Raskrinkavanje laži o tome da romantika ima nekakve veze s ljubavlju je ono što prožima tekstove Malehookersa. Zbog je Valentinovo izabrano kao dan kojem će se Malehookersi nasmijati u facu kao prazniku glupavih. Jedino zdrav razum i inteligencija vode ljubavi. U to ime proslavimo ANTI-VALENTINOVO kao festival prave ljubavi i iskrenih odnosa bez trošenja para na gluposti.“ – Jerry A.G.

I dok mnogi izvođači spremaju svojim koncertima obilježiti dan zaljubljenih, Malehookers pozivaju sve one koji ovaj dan doživljavaju drugačije da im se pridruže u proslavi – ANTI-Valentinova. Ovaj pokret u svijetu podržava sve više ljudi, boreći se i na taj način protiv „prodaje romantike od strane korporacija i krupnog kapitala“, a ovo će biti prva ovakva „proslava“ u Hrvata.

Ovim koncertom Malehookers obilježavaju 15 godina od nastanka benda, pa će koncert biti audio i video zabilježen za live album. Malehookers svojim fanovima spremaju pjesme iz svih faza svoje karijere, tako da će se na listi naći i stvari koje bend odavno nije svirao uživo.

Na pozornici Močvare pridružit će im se ikona američke punk rock scene Sonny Vincent, koji samo za ovu priliku dolazi u Zagreb, legenda Davorin Bogović i Martina Validžić.

Za zagrijavanje publiku će razvaliti Pištolj na gumene metke i Bender.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *