Loading...
NajaveNovosti

LJETO U MSU POČINJE U PETAK 12.6.

LJETO U MSU POČINJE U PETAK 12.6.

Ljeto_u_MSU_2015

Danas je u Muzeju suvremene umjetnosti održano zagrijavanje za drugo izdanje njihovog programa “Ljeto u MSU” koje ove godine počinje u petak 12.6. spektakularnim koncertom Kawasaki 3p-a.

2Okupljenim predstavnicima medija obratili su se ravnateljica Muzeja mr.sc. Snježana Pintarić i Branko Kostelnik, autor koncepta “Ljeto u MSU!” te predstavili u detalje program koji će se ove godine održavati od 12.6. do 18.7.

Kao i prošle godine, tako je i ovaj put bitno naglasiti da je kapacitet platoa na kojem će se održavati koncerti ograničen te je zato potrebno na vrijeme kupiti ulaznice za željena događanja jer je posljedično i njihov broj ograničen.

Cijena pojedinačne ulaznice je 69 kuna za Kawasaki 3p, a za svaki sljedeći 79 kuna.
Ulaznica za Laibach iznosi 99 kuna jer će koncert popratiti i dodatni program benda.
Cijena ulaznice uključuje posjet izložbi o Bauhausu te projekciju filma u Metropolis kinu iz ciklusaBest of Metropolis“.

Osim pojedinačnih ulaznica, možete kupiti i povoljne pakete ulaznica (3 koncerta, pripadajuće projekcije i izložba) po sljedećim cijenama:
1. Majke, Zabranjeno pušenje i Lačni Franz s Predinom – 158 kuna
2. Električni orgazam, Laibach i Edo Maajka – 178 kuna

1A filmovi koje ćete moći gledati svakog koncertnog dana u Art-kinu Metropolis su dokumentarac 20.000 dana na Zemlji koji je s razlogom prošle godine pokupio svoj dio nagrada na Sundance filmskom festivalu, gdje je premijerno prikazan 20-tisućiti dan u životu Nicka Cavea; španjolska komedija Život je lakši zatvorenih očiju, francuska romantična komedija Ruka u ruci, švedska doista mračna komedija Turist, švedska opuštenija komedija Stogodišnjak koji je izašao kroz prozor i nestao te francuska komedija Francuskinja.

Više informacija o programu potražite na:
www.msu.hr
www.facebook.com/ljetouMSU
www.facebook.com/MSUzagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *