Loading...
NajaveNovosti

LJETO POČINJE VEČERAS!

LJETO POČINJE VEČERAS!

Za tisuće Zagrepčana i putnika namjernika koji su 1980-e proživjeli punim plućima, ali i za puno mlađe, ljeto će početi u petak 12. lipnja u Muzeju suvremene umjetnosti od 21 sat.
“Ljeto u MSU” poziva vas na prvi koncert ove sezone i to večeras, 12. lipnja uz Kawasaki 3P od 21h na platou MSU-a!

A to je tek početak…

K3p_MSUTijekom više od mjesec dana žestokog panka, rocka i hip hopa Muzej suvremene umjetnosti u svom art-kinu Metropolis, u klimatiziranoj dvorani Gorgona, prikazivat će svake subote od 18 i 20 sati po jedan film koji ćete pamtiti.

U ciklusu Best of Metropolis redom je riječ o nagrađivanim najnovijim filmovima koje bi vrijedilo pogledati uvijek, a kamoli ljeti, i to u MSU-u koji će u cijenu ulaznice koja uključuje koncert i film, dodati još i posjet sjajnoj izložbi “Bauhaus – umrežavanje ideja i prakse”.

Ne čudi da je prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo čak 10.000 posjetitelja. Svake subote za cijenu jednog prvoklasnog događaja i ove ćete godine moći dobiti tri – koncert, kino i izložbu, pa računamo da će nas ove godine posjetiti i koja tisuća više.

Ulaznice su u pretprodaji već od ovog vikenda putem prodajne mreže Entria do 12. lipnja u 23.30 sati, kada završava eksplozivni nastup otvorenja pankera iz Kawasaki 3P-a.

U pretprodaji će se nuditi i paketi ulaznica za tri koncerta (s pripadajućim kinoprojekcijama i posjetom izložbi o Bauhausu), i to za 158 kuna Majke, Zabranjeno pušenje i Lačni Franz s Predinom, zatim za 178 kuna Električni orgazam, Laibach i Edo Maajka.

Koncert otvorenja Kawasaki 3P-a koštat će 69 kuna, za svaki sljedeći koncert ukoliko se plaća izvan paketa, trebat će izdvojiti 79 kuna, osim Laibacha koji ima i dodatni program za sveukupno 99 kuna.

I ne zaboravite, svaki koncert znači i odlazak u kino i izložbu Bauhaus.

Mnoštvo pravih stvari za kulturni i civilizacijski oporavak od svakodnevnice osigurava Jadransko osiguranje i podupire Turistička zajednica Grada Zagreba.

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Više o Ljetu u MSU na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *