Loading...

VALHALLA: LIV, POST-COITAL SILENCE, FLESH, ART KNOCKOUT – Zagreb, Močvara, 1.3.2014.

VALHALLA-1.3.2014.-novoPrvog dana ožujka, kultni alternativni klub Močvara je još jednom postao okupljalište ljubitelja žestokog zvuka. Na red je došlo drugo ovogodišnje izdanje heavy-power metal partyja u organizaciji dueta DJ Lawless i DJ Kneža.
Valhalla party je već odavno kultni događaj i nešto što se iščekuje sa nestrpljenjem. Oprobana struktura, koja već duže vrijeme privlači pozamašan broj metalaca, niti ovoga puta se nije mijenjala.
Vrata Valhalle su se otvorila u 21 sat te je za uvod bilo upriličeno preslušavanje novog albuma Primal Feara, Delivering the Black.
Za ovu večer su organizatori uspjeli osigurati nastupe četiri sastava. Prvi od njih su bili zagrebački trash metalci LIV koji su sasvim solidno zabavili veliki broj ranoranioca.
Nakon njih nastupili su veoma osebujni Post Coital Silence. Predvođeni ženskim vokalom pružili su publici novu kombinaciju metala i popa.
Posebno oduševljenje svojim nastupom su izazvali zagrebački hevijaneri Flesh. Odličan old school heavy sa modernim prizvukom u kombinaciji sa prštećom energijom malo koga je ostavio ravnodušnim. Trojka je otprašila iskonski i beskompromisni set i odlično iskoristili priliku da predstave svoj prvijenac.
Do njihovog nastupa se Močvara sasvim solidno popunila što daje nadu da će se Valhalla nastaviti i u budućnosti.
Posljednji sastav večeri su bili Judas Priest tribute band iz Rijeke Art Knockout. To je sastav koji definitivno spada među najbolje cover bandove u Hrvata. Odlično pogođen zvuk sa jako dobrim vokalom i scenskim nastupom. U sat vremena svirke napravili su solidnu retrospektivu hitova ovih engleskih pionira heavy metala. U svakom slučaju nastup za pohvalu.
Art Knockout su svoj nastup završili već debelo u sitnim satima tako da se nakon njih većina moćnih ratnika pokupila kući dok je manji broj najotpornijih ostao do kraja uživati i headbangati uz heavy-power hitove.

Izvještaj: Matija Čaić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *