Loading...

MARIO BIONDI – Zagreb, KD V. Lisinski, 14.10.2014.

MARIO BIONDI – Zagreb, KD V. Lisinski, 14.10.2014.MarioBiondi_14102014-4926 Mario Biondi, talijanski “Barry White”, majstor soul-jazza, sinoć je održao koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i digao na noge gotovo 1200 posjetitelja. Bio mu je to prvi nastup u Hrvatskoj, ali sigurno ne i posljednji jer je ljubav bila obostrana i višestruko uzvraćena.
Za mnoge u nas je Mario Biondi potpuno nepoznato ime, za razliku od njegovog hita „This is What You Are“, za kojeg nikad ne biste rekli da ga pjeva Talijan toliko je savršeno otpjevan na engleskom. No ipak, i tako “nepoznato ime” ima svoju publiku jer je zagrebačka publika poprilično napunila Lisinski, 1200 uživalo je u sjajnom soul-jazzu, dok je večer prije Biondi rasprodao parišku dvoranu od 800 posjetitelja.

Sinoćnji koncert započeo je pjesmom „A Handful of Soul“, a zagrebačku je publiku vrlo brzo osvojio spontanošću, neposrednošću, te sklonosti šalama, a da o pjevanju i sjajnom bas vokalu niti ne govorimo.
MarioBiondi_14102014-4862Izuzetno raspoložen i zadovoljan, krajem koncerta je prošetao je kroz cijelu dvoranu, sjeo u publiku, fotografirao se s fanovima i plesao tijekom koncerta.

Biondi na ovoj turneji promovira novi sjajni album “Sun”, no izveo je čak 22 pjesme i svima koji su ga prvi puta slušali dao odličan presjek svoje karijere točnije diskografije. Nakon puna dva sata svirke, ovaj živahan Talijan je koncert je zatvorio svojim najvećim hitom „This is What You Are“.
Komunicirao je savršenom engleskom a samo kada je želio izvesti neku “foru” komentirao bi na talijenskom, uglavnom dečkima iz pratećeg benda i nasmijavao publiku u dvorani. No osim izuzetnog zabavljačkog talenta, Biondi je sjajan glazbenik. Prvo je dvoranu oduševio kada je izveo klasik “My girl”, a kasnije i s prekrasnom pjesmom legende američke pop glazbe Burta Bacharacha “Something that was Beautiful”

MarioBiondi_14102014-4902Publika ga je ispratila iz dvorane ovacijama i aplauzom, nakon čega je uslijedilo druženje i fotografiranje uz potpisivanje CD-ova u predvorju dvorane.

KONCERTNA FOTOGALERIJA – KLIK OVDJE!

Izvještaj i foto: Anastazija Vržina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *