Loading...

ATOMSKO SKLONIŠTE – Austrija, Beč, Ost klub, 22.03.2014.

Atomsko skloniste 2014Legendarni hard rock bend iz Pule, Atomsko sklonište, nastupili su sinoć na dugo očekivanom koncertu u Beču. Bečki kultni Ost klub bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. U moru turbo folk šunda koji je davno pregazio granice Balkana te provalio, u ne tako daleku Europu – bečka rock publika je još jednom uzvratila udarac! Rokeri svih generacija, rock djedice i bakice, djeca cvijeća, ili pak oni koji poznaju tek poznatije hitove Atomaca – vratili su se na kratko u jedno daleko vrijeme. Bend je doslovno razorio klub numerama poput Žuti kišobran, Dok se tvoje tijelo vidi, Da li je dozvoljeno razgledanje vašeg vrta, Pakleni vozači, Treba imat dušu, Djevojka s brojem 8, Posljednji let Boeinga 707, U vremenu horoskopa i mnoge druge, dok je pjesma Johnny, točnije stihovi “…živjela, živjela trava, živjela zelena trava…” dovela atmosferu do usijanja!

Koncert koji je trajao nepuna tri sata, ispunio je sva očekivanja kako publike i benda, tako i samog organizatora koncerta Fantoma. Na zahtjev Bruna Langera, publici se obratio i organizator Fantom te se najjednostavnijim riječima “-I love you, I love you!” zahvalio publici i Atomcima na dolasku u Beč.

Atomsko sklonište su još jednom pokazali da su rado viđen bend i van granica nekadašnje zajedničke države. Rock fešta za pamćenje!

KONCERTNA FOTOGALERIJA – KLIK OVDJE!

Izvještaj i fotografije: Drago Palavra

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *