Loading...

MORCHEEBA – Zagreb, Tvornica, 08.12.2013.

Morcheeba u Zagrebu oduševila prepunu Tvornicu!

Sinoćnjim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, Morcheeba je rasplesala prepunu Tvornicu i pokazala zašto je jedan od top bendova.
Deyan_morcheeba (7 of 12)Prije Morcheebe, nastupila je mlada splitska glazbenica umjetničkog imena Lovely Quinces koja je svojim izvedbom uspjela privući pažnju i simpatije publike.

U 21:45, s minimalnim zakašnjenjem (što je svakako pohvalno), po četvrti put u Zagrebu Morcheeba se penje na stage i niza uspješnice: „Make Believer“, pjesmu s novog albuma „Head Up High“ s kojom su otvorili koncert, preko nešto starijih hitova: „Never an Easy Way“, „Part of the Proces“, pa do obrade Bowijeve „Let`s Dance“ negdje na sredini koncerta koja je rasplesala i raspametila i one najmirnije…

U sat i 15 koliko je bend svirao u regularnom dijelu Skye Edwards sve je prisutne oduševila svojom ženstvenošću, vedrinom, neposrednošću i komunikacijom sa publikom a bend općenito svojom profesionalnošću i nikako samo rutinski odrađenom svirkom. Rijetko se, kao sinoć u Tvornici kulture, događa da Deyan_morcheeba (9 of 12)od početka do kraja koncerta bend održi atmosferu.
Kulminacija je svakako bio bis i izvedba: „Rome Wasn`t Built in a Day“, hit koji je publika u glas otpjevala sa odlično raspoloženom Skye.

Sat i pol koliko je trajao koncert, svakako nije bilo dovoljno da se odsviraju svi hitovi koje je ovaj bend iznjedrio, ali unatoč tome, nitko od prisutnih kući nije otišao nezadovoljan.

Ovaj koncert, još je jedan od odličnih koncerata koje je Tvornica nanizala u prosljednje vrijeme.

KONCERTNA FOTO GALERIJA – KLIK!

Izvještaj: Maja Pavičić
Foto: Dejan Barić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *