Loading...

MAYA AZUCENA – Zagreb, Pepermint, 14.11.2013.

Sinoć je u ugodnoj i opuštenoj atmosferi kluba Pepermint nastup održala Maya Azucena, hrvatskoj publici najpoznatija po svojoj glazbenoj suradnji s Gibonnijem.

MayaAzucena-Pepermint-IvanaSataicPjevačica odličnih glasovnih mogućnosti prenijela je publici dio svog privatnog života kroz pjesmu “Shine” uz poruku da emocije treba izraziti, čak i kad to nije lako i kada one nisu pozitivne. Večer je nastavila dižući svojim glasom, energijom i samim nastupom na noge i malobrojne koji su u početku uspješno odoljevali urbanim ritmovima hip-hopa, povela ih na put kroz mjesavinu soul-a, funk-a i reggae-a skupa sa svojom opuštenom ekipom odličnih muzičara. Osim glazbene poslastice, Maya je svojom izvedbom publiku nadahnula i inspirirala kroz tekstove pjesama poput “Fearless”, a osim kroz pjesme, svojom je interakcijom s gostima na stage-u i publikom svima dala njihovih 5 minuta afirmirajući svakog pojedinca.

Maya je kroz svoj jednosatni nastup s lakoćom prenijela svoju ogromnu energiju i opuštenost, zaljuljala publiku u plesnim ritmovima i još jednom svojim glasom pružila melodijski impresivnu poslasticu žednim ušima publike.

Nastup je zavrsila obradom Marleyeve “No woman no cry”, u koju je uključila i publiku, te sve ostavila nasmijane, bez suza i u iščekivanju njezinog idućeg nastupa u Hrvatskoj.

KONCERTNA FOTO GALERIJA – KLIK

Izvještaj: Jadranka Fodor
Foto: Ivana Sataić – ivana@venia-mag.net

One comment
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *