Loading...

LET 3, LIVIO BERAK & HAZZARD, SEXUAL NAGON, SAVANT – Koprivnica, Dom željezničara, 23.11.2013.

Dana 23. studenog 2013. u Domu željezničara u Koprivnici održan je koncert u organizaciji Rockcafe-a i udruge Rocknrolla. Početak koncerta bio je predviđen za 19 sati, no iz nepoznatih je razloga i uz male izmjene u redoslijedu tek LET3u 21h na scenu stupio prvi bend – Savant. Domaći heavy power metal bend publici se predstavio isključivo svojim autorskim pjesmama od kojih su najpoznatije „Posljednje svitanje“ i „Gospodar rata“ fantasy i viking tematike. Spot pjesme „Gospodar rata“ možete pogledati ovdje.

http://www.youtube.com/watch?v=8Jcharq0_TM

Nakon 45-minutnog Savanta uslijedio je nastup koprivničkog benda Sexualni nagon koji je bio predviđen da otvori ovaj koncert, a publici su se predstavili coverima rocka 80-tih. Kao pretposljednjji izvođači nastupili su trenutni pjevač Divljih jagoda, Livio Berak s bendom Hazzard koji su uglavnom izvodili autorske pjesme. Za vrijeme njihovog nastupa publika je već počela biti nestrpljiva zbog iščekivanja headlinera, a tome sigurno nisu pripomogli neprimjereni ispadi pjevača namijenjeni publici.

Malo prije pola 1, s gotova 2 sata zakašnjenja na stage su stigli Let 3, Riječke pičke, kako ih je dozivala publika. U svećeničkim odorama nastup su započeli pjesmom „Hvala tebi Kriste“ te redom izvodili sljedeće:

Hvala tebi Kriste
Medley
Vjeran pas
Kontinentio
999
Otrovna kupačica
Mamne Baneta
Dijete u vremenu
Riječke pičke
Profesor Jakov
Zurle treštat
Sokol
Omađijaj me
Tazi tazi
Alam iđazi
Ero s onoga svijeta
Drama
Kurcem u čelo
Izgubljeni

http://www.youtube.com/watch?v=E84LS9RnNcs

KONCERTNA FOTO GALERIJA – KLIK!

Izvještaj i foto: Marko Bartolić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *