Loading...

GOOD VIBRATIONS: KEIN ENGEL – Zagreb, Vintage Industrial Bar, 20.11.2013.

Nakon par laganijih večeri programa Good Vibrations došao je red na još jednu žestoku večer. Ovu srijedu nismo imali dva ili čak tri benda, nego samo jedan i to Rammstein tribute KEIN ENGEL!
Program je počeo u 20 sati s laganim zagrijavanjem dj-a Kneže koji je zbog normalnog kašnjenja programa stigao i pošteno zagrijati okupljene s pravom dozom heavy i industrial metala.
555604_394837583979776_1027424138_nNešto iza 22h na stage izlazi Kein Engel. U startu se vidjela profestionalnost i uigranost benda. Uz prve taktove i prvih par pjesama dvorana se lagano popunjavala i atmosfera je bila sve življa. Dečki su odsvirali sve Rammstein hitove osim ‘Du Riechst So Gut‘ koja je meni jedna od nadražih, ali opraštam im i neću zamjeriti jer je nastup bio vrhunski. Ne bih se složio s izjavama jednog prijatelja koji je rekao da im vokal nije dovoljno dobar, meni je sinoć bio jako sličan Lindemannu. Ostali članovi benda svoj posao također odrađuju korektno što je za veliku pohvalu. Jedina zamjerka bendu je izostavljanje klavijatura i pravog šestog člana benda koji bi na pozornici bio dio cijelog showa. Kein Engel i uz moju sitnu zamjerku je jedan jako kvalitetan bend i uz manja ulaganja mogli bi postati i još veći.
Sinoćnji nastup trajao je nešto više od 90 minuta i definitivno još jednom nažalost kratko vratio Rammstein u Zagreb.
Nakon benda dj Kneža ispunjavao je glazbene želje i zatvorio još jednu odličnu večer programa Good Vibrations i pozvao nas na novo druženje za dva tjedna uz Violate, Emphasis i Flesh.

Izvještaj: Zlatko Vlašić; zlatko@venia-mag.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *