Loading...

GOOD VIBRATIONS: INCITER + CHAOS ADDICT, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 2.10.2013.

Inciter1 foto MarkoPlečkoDošla je još jedna srijeda i odlična večer programa Good Vibrations. Ovaj put organizatori su zažestili program s nastupima zagrebačkog Incitera i brodskog Chaos Addicta. Nažalost nisam stigao na sami početak Chaos Addicta, ali svakako i ovaj dio koncerta koji sam vidio je bio odličan. Dobro uštimana petorka raštimala je fini broj posjetitelja koji dokazuje kako dečki imaju već poveću bazu fanova u Zagrebu. Chaos Addict je odsvirao dobar set svojih autorskih para, ali i poneku obradu za kraj.

Nakon kratke pauze i uređivanja stagea došao je red na headlinera večeri Inciter! Uz promociju novog albuma ‘From Within’ odsvirali su i dosta svojih klasika s prošlih albuma. Veoma energičan i uvijek zarazan nastup. Po samom nastupu vidi se da je bend u dobroj formi što opravdava goleme pohvale koje im stalno pristižu. Inciter postoji već jedno desetljeće i lagano zauzima prvu poziciju hrvatskog thrash metala. Pohvalio bih lijepo uređeni stage s bannerima i velikom zastavom, samo je još falila pirotehnika koju smo mogli vidjeti na jednoj od metal bitki za nastupe na festivalima. Bend je privukao solidan broj ljudi i još jednom potvrđuju da srijeda i nije toliko loša za napraviti kvalitetan event.

Iduće srijede nastupaju Shoot Me Wendy i Wicked Garden. Dođite prvenstveno zbog odlične organiziranosti, a i naravno dobrog društva, te kao podrška bendovima.

Inciter2 foto MarkoPlečkoFacebook page ‘Good Vibrations’:
https://www.facebook.com/good.vibrations.zg

Izvještaj: Zlatko Vlašić

Fotografije: Marko Plečko (hvala!)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *