Loading...

DIKOBRAZ, KEVLAR BIKINI – Zagreb, Tvornica kulture (mali pogon), 21.03.2013.

Mali pogon Tvornice Kulture zatresla je velika rock eksplozija. Prvu iskru  zapalili su Kevlar Bikini, zagrebački autorski band s pjesmama na engleskom  jeziku. Odmah drito u glavu, započeli su sa pjesmom “Suped Up Machine” za koju su 2011. godine  izdali videospot. Energičan nastup i žestoka svirka – to je Kevlar Bikini.  Odlično su zagrijali atmosferu i duplo podigli temperaturu dvorane. Šteta  što su dosta kratko svirali, jer je zaista bilo super slušati i gledati  kako razvaljuju pozornicu Malog pogona.

Dikobraz - Tvornica 21.3.2013Nakon brze izmjene, svjetla reflektora su se usmjerila prema zvjezdama večeri  – Dikobrazima. Samoborski band koji je s radom počeo 1994. godine, još dan  danas nudi dinamičku izvedbu i scenski nastup. “Hrvatski Motorhead” izveo je  svoje autorske pjesme “Trava”, “Paragvaj”, “Samoborka”, pjesme koje totalno  ulaze u uho. Izveli su i pjesmu “Živ sam” za koju su izdali video spot u ljeti  2012. To je dobri stari, čvrsti rock.

Moglo se uočiti kako u dvorani prevladava starija publika, bilo bi super kad bi  više mladih znalo za ovaj sjajan band. Osim za slušanje, pjesme Dikobraza su  odlične i za “čagicu”.

Dikobraz i Kevlar Bikini su bandovi koji garantiraju dobru zabavu. Tak se to radi!

Izvještaj: Branimir Habek
Foto: Marko Bartolić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *