Loading...

ATLANTIDA – Zagreb, KSET, 05.03.2013.

Nešto nakon 21 sat, veličanstvenom uvertirom lirice, Atlantida je pjesmom “Sami u kamenu”  započela čaroban koncert. Atlantida-KSET1Predstavili su hitove sa svog novog albuma “Premalo za san”, a osim autorskih pjesama, odsvirali su covere pjesama  na kojima su odrasli. Tako je publika imala prilike čuti “Pomorac sam majko” od Atomskog skloništa, “Kao kakao” makedonske grupe Leb i sol, “Rain” od The Cult  te obradu Judas Priest-a “Touch of evil” koju su prepjevali na hrvatski jezik. 

Fanovi dobrog starog hrvatskog heavy metala imali su prilike prisjetiti se najpoznatijih  pjesmi dubrovačkog heavy metal benda Crne Udovice u kojem je pjevač Atlantide Davor Erceg,  pjevao u svojim počecima. Izveli su svevremenski hit “Kad ona plače” te pjesmu “Proklet od svih”.

Na pozornici im se pridružio Ibrica Jusić s kojim su izveli pjesmu “Lutam pod oblacima”  za koju su prošle godine zajedno izdali spot. Osim Ibrice, gostovala je i Tereza Kesovija koja je svojim energičnim Atlantida-KSET2nastupom i pjevanjem jako iznenadila cijelu publiku. Atlantida i Tereza su izveli pjesmu “Što je ostalo od ljubavi”.

Na nekoliko pjesama gostovala je  i dubrovačka klapa Fortuna. Za bis, Atlantida je zajedno s gostima ponovila svoje najveće hitove “Sami u kamenu”, “Lađe” te “Dodir u bojama”.

KSET je bio dobro popunjen, a kombinacija Atlantide i odlične publike stvorila je ugodnu atmosferu.

Cjelokupni koncert zaslužuje čistu peticu. Preporučujem svim ljubiteljima kvalitetne glazbe.

Poslušajte ih prvom prilikom!

 

KONCERTNA FOTO GALERIJA – KLIK OVDJE!

Izvještaj i foto: Branimir Habek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *