Loading...

MARKY RAMONE’S BLITZKRIEG – Pula, Uljanik, 25.07.2012.

Koncert Marky Ramonea počeo je nesto kasnije od najavljenih 21.30 pošto nije bilo dovoljno publike, oko 23.30 Marky i ostatak benda izašli na publiku i počeli doslovno “rasturati” stari dobri punk. Odjednom se stvorilo toliko ljudi da se nije moglo ni prolaziti, a s obzirom da je punk publika poznata po divljanju, izgreda uopće nije bilo.

Počeli sa “Rockaway Beach”, “Lobotomy”, Psychotherapy”, “Do You Wanna Dance”, “53 & 3rd”, “Schocktreatment”, pa sve do hitova poput “KKK”, “Pet Semetery”, “Chinese Rock”, “I Wanna Be Sedated”, i “Pinhead”, te odložili intrumente i sišli sa pozornice. Na nagovor publike vratili se na stage te odsvirali nam bis sa još dobrih stvari poput “Something To Do”, “R’nR’ Radio”, “I Don’t Wanna To Grow Up” i “Ramones”. Već izmoreni od nastupa otišli se odmorit ali zapaljena publika nikako nije prestala tražit još, tako da su bili primorani vratiti se na stage te odsvirati po drugi put bis, i to “Cretin Hop” i “Blitzkrieg Bop”.
Nakon dobrih 2 i po sata žestoke svirke Marky Ramone, pjevač David Brooks, bassist Martin Sauan i gitarist Marc Gallo otišli na zasluženi odmor. Jedina mala zamjerka je što manager nije dozvolio fotografima da se približe bočnom djelu stagea (radi boljih kadrova) bez obzira na njihove akreditacije.

     
     
     
     

Izvještaj i foto: Danor Tade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *