Loading...

JEBEM TI RAK! BRANKO ČRNAC TUSTA – ZA TEBE – Pula, Uljanik, 24.10.2012.

“Jebem ti rak! Branko Črnac Tusta – Za tebe”, naziv je humanitarnog koncerta koji je održan u klubu Uljanik u srijedu 24. listopada. Koncert je organiziran za pomoć Branku Črncu-Tusti, vođi legendarnog pulskog i hrvatskog punk benda KUD Idijoti koji je nakon duge borbe protiv raka grla i pluća, nažalost,  preminuo je prije nego što je koncert održan. Nastupala su četiri benda, Mighty Zazuum i Udav iz Pule, Atheist Rap iz Srbije te Dubioza Kolektiv iz BiH.  

Koncert je počeo kasnije nego što je najavljeno a prvi su bili Mighty Zazuum čiji pjevač je počeo sa kratkom najavom: “Tusta nadam se da čuješ… Ovo je za Tebe…”, nakon energične izvedbe njihovih stvari “Regular Houdini”, “Chant”, “Float” i “Chemtrails” na red su došli Udav koji su nam za početak odsvirali “No Wai”, “Ruke”, “Yuppie Music”, te “Rat” i za kraj “Cactus Frenzy”.

Dok se čekalo da se na stage popne i srpska punk grupa Atheist Rap, DJ je zabavljao publiku sa pjesmama KUD Idijota.
Pauza je kratko trajala, Atheist Rap je odmah počeo sa “Fatamorgana”, “Godina Kulture”, “Video”, “Ne bi bilo fer”, te “Drugo Pakovanje” “Igraš Grubo” i “Pesma za Kraj”.
Nakon njihove žestoke punk izvedbe i kratke stanke na stage se popeo bosanskohercegovački dub, ska i rock sastav Dubioza Kolektiv koji su sa svojim izvedbama poput “Marijuana”, “Kokuz”, “Firma Ilegal”, “Walter” te “Blam Blam” zapalili publiku.

Od kupljenih ulaznica prikupljeno je oko 25000 kuna koje će biti uručene Tustinoj obitelji.

KONCERTNA FOTO GALERIJA – OVDJE!

Izvještaj i foto: Danor Tade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *