Loading...
Novosti

LINKIN PARK OBJAVILI IZJAVU O CHESTERU BENNINGTONU: “TVOJA ODSUTNOST OSTAVLJA PRAZNINU KOJA NIKADA NEĆE MOĆI BITI ISPUNJENA”

LINKIN PARK OBJAVILI IZJAVU O CHESTERU BENNINGTONU: “TVOJA ODSUTNOST OSTAVLJA PRAZNINU KOJA NIKADA NEĆE MOĆI BITI ISPUNJENA”

 

Javno izražavanje žalosti u svijetu rock glazbe glasno je od smrti Chestera Benningtona. Članovi Linkin Parka uglavnom su u tišini od Benningtonova samoubojstva prošlog četvrtka (20. Travnja). Razumljivo, bilo im je potrebno vrijeme za žalovanje i procesuiranje tragičnog gubitka prije nego su se oglasili o pjevačevoj smrti.

Mike Shinoda tweetao je fanovima nekoliko sati nakon što je vijest o Benningtonovoj smrti izašla u javnost da je nažalost istina, a drugi su članovi benda pružili samo šture izjave na društvenim mrežama. Bend je sada objavio iskrenu izjavu o pjevačevoj smrti. Prenosimo je u cijelosti:

‘Dragi Chester,

Naša srca su slomljena. Udarni valovi tuge i poricanja još su uvijek u našoj obitelji dok se suočavamo s onime što se dogodilo.

Dotaknuo si toliko mnogo života, možda i više nego što si shvaćao. U zadnjih nekoliko dana vidjeli smo izljeve ljubavi i podrške, i javno i privatno, iz cijelog svijeta. Talinda i obitelj to cijeni i žele da svijet zna kako si bio najbolji suprug, sin i otac; obitelj nikada neće biti cijela bez tebe.

Razgovarajući s tobom o godinama pred nama, tvoje je uzbuđenje bilo zarazno. Tvoja odsutnost ostavlja prazninu koja nikada neće moći biti ispunjena – bijesan, zabavan, ambiciozan, kreativan, drag, velikodušan glas u sobi nedostaje. Pokušavamo se podsjetiti kako su demoni koji su te odveli od nas uvijek bili dio dogovora. Nakon svega, zbog načina na koji si pjevao o tim demonima svi su te zavoljeli na prvom mjestu. Ti si ih neustrašivo stavio na vidjelo i na taj način nas okupio i učio nas da budemo više ljudi. Imao si najveće srce i uspio si ga nositi na svom rukavu.

Naša ljubav za stvaranjem i izvođenjem glazbe je neiscrpna. Dok ne znamo kojim će nas putem budućnost odvesti, znamo kako je svaki od naših života bio bolji s tobom. Hvala ti na tom daru. Volimo te i jako nam nedostaješ.

Dok se opet ne vidimo,

LP’

Linkin Park su u petak objavili kako je njihova turneja „One More Light“ koja je trebala početi 27. srpnja otkazana.

Nakon Benningtonove smrti bend je pokrenuo posebnu web stranicu na kojoj fanovi, prijatelji i istomišljenici mogu odati počast Benningtonu. Mnogo fanova koristi hashtag #RIPChester u svojim postovima. Posjetite stranicu ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *