Loading...
NajaveNovosti

LINKIN PARK NA TURNEJI 2014 PROMOVIRA NOVI ALBUM “THE HUNTING PARTY”

linkin-park-tour-2014LINKIN PARK NA TURNEJI 2014 PROMOVIRA NOVI ALBUM “THE HUNTING PARTY”

Linkin Park je trenutno na američkoj 2014 turneji, dok se u studenom sele na europsku turneju.

Turneja 2014 je promotivna podrška njihovom novom studijskom albumu “The Hunting Party” koji je bend objavio prije ljeta, 17.6. i njihov je šesti studijski materijal nakon “Living Things and Recharged”.

Novo izdanje je već proglašeno dijelom “starog Linkin Parka” nabijenog gitarskim riffovima, no zadržavajući elektronske utjecaje te melodičnosti koji su ranije obilježavali bend.

Pjevač i muzičar Mike Shinoda vjeruje da će “The Hunting Party” odvesti bend nazad svojim korijenima i pružiti publici jednostavnu rock glazbu kakva je obilježavala njihov prvi album “Hybrid Theory”, no istovremeno zadržavajući novi “Linkin Park zvuk”.
“Jedna od stvari koje su interesantne vezano za ovaj album jest da prvobitne demo snimke uopće nisu bile heavy zvuka, već mekanije pjesme u alternativnom indie stilu, a popriličan broj pjesama se bazirao na elektronskom zvuku ” rekao je Shinoda.
“Volim slušati taj stil ali mi se ga istovremeno ne razrađuje. Jer sam osjećao da u tim stvarima ima mnogo više toga za izvući na površinu. Tako da je stvaranje ovako specifičnog albuma zahtijevalo veliku usredotočenost. ”
“Ono što sam želio čuti su emocije, žestinu, agresivnost ali koja bi istovremena zvučala prljavo, sirovo i također ppomalo futuristički sadržavajući samplove i elektronske elemente koji bi bilo pomalo neizraženi i sirovi jednako poput gitara ili bubnjeva.”

Najinteresantniji datum za nas na turneji Linkin Parka bit će onaj u Austriji, u Bečkoj Stadthalle 14. studenog.

Naš partner Art Travel nudi aranžman za Beč, kupnju ulaznica i/ili prijevoz na koncert. Preporučamo dobru zabavu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *