Loading...
Novosti

LET 3 S OVCAMA DIGNUO NA NOGE MSU

LET3 s ovcama dignuo na noge MSU

Damir Martinovic Mrle Zoran Prodanovic PrljaProvokativni performans sa šesnaest ovaca ugodno šokirao sve prisutne u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti – Na snimanju novog spota LET3 kliknuo na prvu s legendarnom umjetnicom Vlastom Delimar

Iako je gotovo nemoguće doživjeti stado ovaca u galerijskom prostoru, to se ipak dogodilo usred MSU-a zahvaljujući prvorazrednoj rock atrakciji LET3 na snimanju njihova novog spota „Divljakuša“. Mnoštvo znatiželjnih uzvanika nije vjerovalo vlastitim očima kada su Mrle i Prlja ušetali sa 16 ovaca, a kada se LET3 udružio s jednako fascinantnom umjetnicom Vlastom Delimar i započeo jedinstven performans, postalo im je jasno da se nalaze usred snimanja spota popularnih riječkih glazbenika.

Spot se snimao pod pokroviteljstvom Beck’sa u dijelu retrospektivne izložbe međunarodno poznate umjetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su LET3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu:

Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot „Divljakuša“, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce i to njih čak šesnaest. I evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.

Riječki rokeri i ovaj su put zaintrigirali svojim jedinstvenim nastupom, a novi videouradak kao i nova pjesma željno se iščekuju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *