Loading...
NajaveNovosti

LEGENDARNI PARTIBREJKERSI PONOVO U SPLITSKOM QUASIMODU 15.2.2014.

PARTIBREJKERSSubota 15.2.2014. u 22h
Klub Quasimodo, Gunduliceva 26a/II, Split

U subotu 15.2. u klubu Quasimodo na redu je još jedan tradicionalni koncert legendarnih Partibrejkersa, jednog od najboljih rock’n’roll bendova u povijesti ex-yu scene s kojim slavimo više od 30 godina rock and rolla…

Novost je da su Partibrejkersi nedavno završili snimanje 5 novih pjesama (Sitna lova, Svakoga dana, Ne mogu da kapiram, Ljubav ne zaboravlja, Šta radiš) koje će se naći na njihovom novom albumu “Sirotinjsko carstvo”. Nedavno je premijerno prikazan i spot za prvi singl “Sitna lova” koji obiluje moćnim porukama, a prema riječima frontmena Zorana Kostića Caneta najvažnija poruka je “nađi nekog ko te voli i spasi svoj život goli”.

Partibrejkersi su do sada objavili niz uspješnih albuma, odsvirali puno koncerata, utjecali na niz mlađih domaćih bendova, što po pitanju glazbe, što po pitanju čvrstog rokerskog stava. Definitivno se radi o jednom od najutjecajnijih i najdosljednijih bendova na ovim prostorima koji više od 30 godina jednakim intenzitetom dokazuju što je to dobra glazba zahvaljujući Canetovim tekstovima, Antonovim gitarskim dionicama i energijom cijelog benda.

Subotnji koncert će biti presjek karijere, uživat ćemo u novim i u starim, kultnim pjesama Brejkersa kao što su “1000 godina”, “Kreni prema meni”, “Put”, “Hoću da znam”, “Hipnotisana gomila”… Velika svirka za splitsku publiku, na kojoj će nam Partibrejkersi pokazati da su još uvijek jedan od uživo najmoćnijih bendova regije, zakazana je za subotu 15.2. u 22h u Quasimoda.

Ulaznica: 60 kn
Pretprodaja u klubu u ponedjeljak i utorak od 11 do 14h; u srijedu na Quizimodu i u četvrtak na Bookvici od 20h; te u petak od 22h.

Facebook event

Web: partibrejkers.rs

Video:
Novi spot “Sitna lova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *