Loading...
Novosti

LARS ULRICH PIŠE PREDGOVOR ZA FOTO KNJIGU M. SHAWN CRAHAN-A

Slipknotov  M. Shawn Clown” Crahan održat će premijeru svoje nove knjige ‘Apocalyptic Nightmare Journey’ na South By Southwest Music Festivalu sljedeći tjedan u Austinu, u Texasu. ‘Apocalyptic Nightmare Journey’  je zbirka Crahan-ovih fotografija, točnije njegovi eksperimentalni radovi u kojima istražuje tamu i svjetlost.
Ručno izrađena zbirka polaroida snimljenih u proteklih godinu dana pokazuje Crahan-ov jedinstven pogled na stvari, koji je najbolje opisan kao “čudan, pun žica, paranoidan i beskrajno maštovit”.
Predgovor za knjigu napisao je bubnjar Metallice, Lars Ulrich, a ovdje je isječak iz njega:
Uđite u klaunov svijet, uđite u klaunovu knjigu, uđite u klaunovu sliku, uđite u cijelu j***** stvar. Odvežite bungee špagu, maknite se od sigurnosne mreže. Samo se prepustite, i neka vas put odvede gdje god će vas odvesti. I kako idete na put kroz ovu knjigu, povremeno zamislite klauna pored vas. Zamislite u svojoj glavi njegov glas koji govori o tome što su ove slike i iskustva značila za njega i kamo je s njima išao, i završit ćete na jednoj j****** vožnji, za koju vam mogu jamčiti da će biti jedinstvena, očaravajuća, a možva vam promijeni i život. Ova knjiga je sve što umjetnost treba biti. 

 

http://www.apocalypticnightmare.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *