Loading...
Novosti

LAEAVES’ EYES: RASTANAK S LIV KRISTINE IPAK NIJE BIO PRIJATELJSKI?

LAEAVES’ EYES: RASTANAK S LIV KRISTINE IPAK NIJE BIO PRIJATELJSKI?

Bend Leaves’ Eyes je prije nekoliko dana objavio prijateljski razlaz sa svojom originalnom pjevačicom Liv Kristine te predstavio Elinu Siiralu, finsku pjevačicu s londonskom adresom, kao njenu zamjenu.

LeavesEyes

Tada je bend izjavio sljedeće: “Liv je bila ženski glas benda od početka 2003. Zajedno smo turnejama prošli pedeset država i pet kontinenata. Uz sve to smo zajedno snimili šest studijskih albuma sa našom izvrsnom pjevačicom Liv. Preponosni smo na sve što smo zajedno postigli! Od svega srca zahvaljujemo Liv što je bila naša predvodnica punih trinaest godina, za sav zajednički rad i strast prema glazbi koju smo sve ove godine dijelili! Liv želimo sve najbolje u budućnosti, u njenoj solo karijeri i ostalim projektima! Liv će uvijek biti bitan dio povijesti Leaves’ Eyesa, a mi sada jedva čekamo otvoriti novo poglavlje i krenuti u nove glazbene pustolovine!

Priča je dobila i svoj nastavak kada se na svom Facebook profilu oglasila Liv Kristine napisavši da se sve događalo bez njenog znanja: “(…) Prije nešto više od tjedan dana mi je rečeno da više nisam poželjna kao pjevačica benda za nadolazeće turneje kao ni za studijska snimanja. Upitala sam ih kakva je situacija u vezi s Indonezijom i ostalim uskoro nadolazećim koncertima. Odgovor je bio ‘ne’. Pitala sam i imaju li već zamjenu, ali nisam dobila konkretan odgovor. Ne mogu vjerovati da se sve ovo događalo meni iza leđa uz sva velika razočaranja u mom privatnom životu. Nekoliko dana kasnije objavljena je i zamjena. Moram samo reći – brzo je stigla! (…)

Liv Kristine je od samog početka ove afere dobila veliku podršku fanova što je rezultiralo i peticijom kojom se traži isključivanje Leaves’ Eyesa iz festivala Metal Female Voices Festival.

I dok čekamo nastavak ove priče, pogledajmo prvu snimku Eline Siirale u ulozi nove pjevačice benda u Jakarti:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *