Loading...
Novosti

LACUNA COIL PREDSTAVLJA VIDEO ZA “DELIRIUM”

LACUNA COIL PREDSTAVLJA VIDEO ZA “DELIRIUM”

lacuna coil 2016 (1)

Službeni video za „Delirium“, novi singl talijanskih heavy rockera LACUNA COIL pogledajte u nastavku.

Komentar LACUNA COIL vokalistice Cristine Scabbia: „Snimili smo svoje dijelove za ovaj video u jednoj večeri kad smo bili na američkoj turneji u svibnju. Koristili smo GoPro protiv crnog backdropa i htjeli smo nešto što će namjerno biti grubo, nešto što bi moglo podsjećati na neke od čudnih izgubljenih videa koji se pronalaze godinu za godinom.

Cijeli je film editiran zajedno s dijelovima koje je snimio redatelj s glumico i ispalo je kao stvarno vrlo čudno putovanje u kojem se djevojka čvrsto drži za sjećanja i detalje pokušavajući nekako vratiti svoj zdrav razum.

Zaista mi se sviđaju neke scene jer su me podsjetile na neku vrstu korejskog horor filma i totalno se uklapa u ‘Delirium’ vibru i koncept. Ima i mnogo mašte i zato hvala što ste pogledali, uživajte.“

„Delirium“ je izašao 27. svibnja za Century Media. Album je snimljen u BRX Studio u Milanu od prosinca 2015. do veljače 2016., a producirao ga je LACUNA COIL basist i glavni skladatelj Marco „Maki“ Coti-Zelati dok je inženjering odradio Marco Barusso uz asistenciju Daria Valentini. Coti-Zelati je kreirao i omot albuma „Delirium“ koji se bazira na atmosferičnom snimanju talijanskog fotografa Alessandra Olgiatija.

LACUNA COIL je angažirala Diega Cavallottija kao igrarista u bendu nakon nedavnog odlaska Marca „Mausa“ Biazzi.

Biazzi je napustio LACUNA COIL u siječnju objasnivši u izjavi: „Osjećao sam kako ne mogu više doprinijeti ovom projektu pa sam odlučio napustiti svoju drugu obitelj, LACUNA COIL, kako bi krenuo drugačijim putem za novi izazov u životu.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *