Loading...
NajaveNovosti

KULTUR SHOCK U MOČVARI 20.02.2015.

KULTUR SHOCK U MOČVARI 20.02.2015.

kultur-shock-mocvara
PETAK 20.02. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 45/60 KN

BALKAN ROCK

KULTUR SHOCK (SAD), BEZBELI APSTRAKLIJE(BiH), DJ KNEŽA (Zagreb)

Upad u pretprodaji: 45 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 60 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13.

KULTUR SHOCK (SAD)
Web: kulturshock.comWikipediaFacebookTwitterLast.fmDiscogs,YouTubeBandcampDeezer

U sklopu novog izdanja Balkan rock partya dolaze nam stari poznanici – Kultur Shock.

Bend koji je čest gost na hrvatskim binama, a na našu se vraćaju nakon više od 8 godina. Tada, te davne 2006. ova multikulturalna ekipa predvođena Srđanom Jevđevićem (starijim pratiteljima glazbe poznatim pod imenom Gino Banana) u punoj Močvari napravila je rijetko viđen dernek. Njihova mješavina rocka, punka, metala, ciganske glazbe i balkanskih utjecaja uvijek je nailazila na plodno tlo na ovim prostorima. Tijekom godina uglavnom su ih uspoređivali s velikanima poput System of a Down ili Gogol Bordello aliKultur Shock su uvijek bili dovoljno originalni, a naročito dovoljno kvalitetni, da u njihovoj glazbi i tekstovima u kojima promiču ljubav, socijalnu pravdu i jednakost, a napadaju svaku vrstu netolerancije, uživa mnoštvo slušatelja širom svijeta. Dokaz tome je i broj koncerata koji se tijekom godina sada već opasno približio brojci od 1000!

Njihov odnos s fanovima najbolje ilustrira podatak da je novi album financiran, nimalo slučajno, crowdfundingom. Upravo je taj novi album, simboličkog nazivaIX, razlog povratka u naš klub. U potpunosti vjerni i dosljedni sebi, Kultur Shock su ponovo isporučili sve ono po čemu su i ostali poznati sve ove godine. U tome su im pomogli i neki slavni gosti pa su tako na ovom albumu svoje uloge imali i Krist Novoselic (Nirvana) ili pak legendarni producentJack Endino (Nirvana, Soundgarden, Mudhoney…). Nema nikakve dvojbe da će zborno pjevanje odjekivati Močvarom, polugola tijela letjeti zrakom, a znoj (i alkohol naravno) teći potocima. Isto tako nema dvojbe da ne želite propustiti priliku da budete dio takve fešte.

BEZBELI APSTRAKLIJE (BiH)
Web: bezbeliapstraklije.comFacebook

Sarajevski teferidz punk bend Bezbeli Apstraklije promoviraju album “Kad je bal nek je kanibal” u izdanju Croatia Records koji se pojavio u prodaji prije tri mjeseca. Poslije hita “Fakini” nova bosanska atrakcija B.A., kako vole da ih zovu, potvrdila je svoj kvalitet spotovima za pjesme “Rekla kazala”, “Fukara” i “Zlatna Kasikara”, nakon čega je stigla i potvrda dobre zabave i na svirkama u Varaždinu na Trash festu, klubu Attack u Zagrebu, Sarajevu i u Mostaru, u klubovima Monument i OKC Abrasevic.

Prije i nakon benda muziku pušta DJ KNEŽA (Zagreb).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *