Loading...
NajaveNovosti

KRYN I GORTHAUR’S WRATH 14.2. @ STEREO GARAŽA, RIJEKA

gorthaurswrath-stereo ETERNAL SOUND RECORDS van predstavlja metal koncert godine!

Datum: 14/02/2014
Otvaranje vrata: 21:00
Početak koncerta: 22:00

Pretprodaja: 20 kn Dallas Music Shop
Na vratima: 30 kn

KRYN

Nakon uspješnog i općeprihvaćenog EP-a Kryn je još jednom spreman obraniti svoju reputaciju i dokazati da kao jedan od najperspektivnijih hrvatskih metal bendova zaslužuju mnogo više i izvan granica svoje zemlje. Ova energijom nabijena petorka promovirati će svoj dugoočekivani album prvijenac “Scars Remind Me” u produkcijski zahtjevnom, audiovizualnom spektaklu. Službeni datum izlaska debitantskog albuma je 07. veljače 2014. godine, a samo tjedan dana kasnije u Stereo Garaži “Scars Remind Me” će se zauvijek urezati u vaša sjećanja! Album će biti dostupan diljem Europe, a u Stereu ćete ga, uz ostali merch, moći kupiti po promotivnim cijenama!
Zainteresiranost za ovaj jedinstveni koncert je velika, stoga osigurajte svoje karte na vrijeme!

GORTHAUR’S WRATH

Drevni štovatelji boga tame vraćaju se u Rijeku nakon 8 godina. Uspješne europske turneje, festivali te odlične recenzije u svim prestižnim metal magazinima i portalima prethode ovom dugo očekivanom nastupu. Sada ih imate prilike konačno vidjeti na njihovom terenu, u gradu gdje je sve počelo. Njihov povratak u Rijeku označit će ovaj, po mnogočemu poseban nastup prilikom kojega će predstaviti riječkoj publici njihov novi album “War for Heaven”. Gorthaur’s Wrath danas čine, osim Morbida (osnivača), većinom istaknuti njemački članovi već poznati na inozemnoj sceni. Njihov bijes je nezaustavljiv. Ovih petoro utvara ukazat će se navedene večeri u Stereo Garaži. Sluge mraka, došlo je vrijeme okupljanja! Gorthaur se vratio!

ABSENT DISTANCE

Ova mlada petorka dolazi iz Mađarske, točnije Székesfehérvára. Bend je nastao kao projekt Petera i Tamasa, a u Rijeku dolaze po prvi put prezentirati svoj debitantski album “Absent Distance“. Medijski su veliku pažnju stekli pjesmom “Goliath’s Brow“ koju su napravili u suradnji sa Karlom iz Kryna.
Podržite ovu talentiranu petorku i kako oni sami poručuju – donesite im dobre hrvatske pive!

STORMDEATH

Iz centra Švedske metal scene, Gotenburg divizija s ponosom vam predstavlja Stormdeath. Evil bastard i Desekrator osnovali su ovu trash/heavy skupinu pobunjenika 2008. godine. Ovom prigodom predstavit će riječkoj publici svoje stare pjesme kao i neke nove sa nadolazećeg albuma koji izlazi u 2014. Divlja horda Stormdeatha poharala je već europske gradove skupa sa Gorthaur’s Wrathom. Vjerni do kraja zajedničkom cilju pridružuju se i za ovu nadolazeću bitku kao ravnopravni saveznici. Oluja smrti dolazi u Rijeku! Nema milosti, nema predaje!

Vrata Stereo Garaže otvaraju se u 21 sat, a svirka počinje točno u 22. Ulaznice po cijeni od 20 kuna potražite u Dallas Music Shopu, dok će na vratima iste koštati 10 kuna više. Vidimo se na ovom jedinstvenome metal spektaklu!

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *