Loading...
NajaveNovosti

KROV MSU-A USKORO U ZNAKU BAMBI MOLESTERSA

KROV MSU-A USKORO U ZNAKU BAMBI MOLESTERSA

Bambi Molesters_2Premda se „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ približava svojem kraju, subotnjim koncertom Bambi Molstersa i regularnom ponudom kulturoloških sadržaja, pokazuje da još nije iscrpio sve mogućnosti za prvoklasni zabavno-kultorološki doživljaj. Uzimajući u obzir da se na vrh muzeja u 21.00 sat penje jedan od bendova kojeg je obilježila prošlogodišnja „Breaking Bad“ avantura uvrštenja njihove pjesme „Chaotica“ u jednu od najgledanijih televizijskih serija, ove subote se na krovu MSU-a može jedino očekivati „svjež povjetarac“ u obliku prepoznatljive svirke Bambi Molestersa.

Što još priprema ovaj sisački bend svjetskog glasa najavila je Lada Furlan Zaborac, basistica grupe The Bambi Molesters:

Jako nas veseli nastup u MSU u subotu. Svirali smo na istoj adresi prije nekoliko godina, ali u sasvim drugačijim uvjetima. Radilo se o Noći muzeja koja se, sad već tradicionalno, održava u zimi. Ideja otvaranja Muzeja glazbenim kulturnim programima je odlična i nadamo se okupiti i neki novi krug publike. Ovo je naš posljednji nastup u Zagrebu do kraja godine, kada ćemo i službeno proslaviti dvadesetu godišnjicu benda, mini festivalom na kojem će kao izvođači osim nas nastupiti i bendovi i glazbenici iz Hrvatske i inozemstva s kojima smo dosad surađivali. Dotad, vidimo se na krovu!

Dvadesetu godinu postojanja benda The Bambi Molesters obilježavaju nizom koncerata tijekom ovog ljeta i jeseni. Nakon prošlogodišnje „Breaking Bad“ avanture, The Bambi Molesters vraćaju se klubovima i samostalnim nastupima. Upotpunivši prošli mjesec svoju diskografsku kolekciju albuma objavljenih na LP-ma reizdanjem prvog albuma Dumb Loud Hollow Twang – deluxe, The Bambi Molesters zaokružili su tako sva svoja izdanja i jedni su od rijetkih bendova sa svim albumima objavljenim i u LP verziji.

Da je „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ vrhunska kulturna manifestacija, koja se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja, dokazuje svojim dosadašnjim programom u koji su bila uključena vodeća domaća imena poput
Rundek Cargo Trija, Elementala, Urban & 4 i Gustafa. Nakon Bambi Molestersa, vrući završetak ljetne sezone u MSU priredit će Jinxi također na krovnoj terasi MSU-a u 21.00 sat.

Ova multimedijska manifestacija za ulaznicu od 79 Kuna nudi subotnju zabavu u tri faze – koncerte na krovu muzeja, filmsku projekciju i veliku retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar, a
budući da je broj ulaznica ograničen zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije, ulaznice
je potrebno osigurati na vrijeme preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a, preporučuju iz MSU-a.

Manifestacija uključuje i klupske rock svirke uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU-a na koje je ulaz slobodan za sve posjetitelje, a iduća dva petka nastupaju grupe InFusion i Romobil.

Tako se ove subote, osim velikog koncerta Bambi Molestersa i posjeta izložbi Vlaste Delimar, može pogledati filmska projekcija nagrađivanog engleskog trilera „Žrtveno janje“ u dva termina, od 17:30 te 19:30 sati. Izložba Vlaste Delimar pod nazivom „To sam ja“ bit će otvorena za sve posjetitelje radnim danom od 11 do 21 sat, osim ponedjeljkom, a subotama od 11 do 24 sata sve do kraja ljetne sezone koja završava Vlastinom rođendanskom zabavom 31. srpnja.

„Ljeto u MSU! uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101 i Muzika.hr, a svi ljubitelji vrhunskog osvježenja mogu opet računati na vodeće britansko pivo Carling koji je neizostavni pratitelj ovog događanja.

Dodatne informacije i svježe vijesti možete potražiti na: www.msu.hr ili na 24sata.hr/ljetoumsu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *