Loading...
NajaveNovosti

KORPIKLAANI & ARKONA PREBAČENI U TVORNICU KULTURE!

KORPIKLAANI & ARKONA PREBAČENI U TVORNICU KULTURE!

Zbog velikog interesa koncert finskih folk metal legendi Korpiklaani i ruske folk metal atrakcije Arkona koji je trebao biti održan u srijedu 04. studenog 2015. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru prebačen je u dvoranu Tvornice kulture. Pored toga je dodana i lokalna predgrupa, zagrebački pagan folk metalci Stribog pa će ovaj koncert postati pravi mali folk metal festival! Sve ulaznice kupljene za koncert u Vintage Industrial Bar-u vrijede iza koncert u Tvornici kulture!

Finske folk metal legende Korpiklaani su miljenici hrvatske publike zbog svog veselog folk karaktera, koji je temeljen na finskoj tradicionalnoj glazbi, spojene s metal rifovima i obožavanjem ispijanja pive, vraćaju se uZagreb! Još od objavljivanja svog prvijenca 2003. godine, „Spirit Of The Forest“, tradicionalni folk metal pioniriKorpiklaani kontinuirano su gradili svoj put do vrha metal scene. Kroz svojih 9 studijskih albuma Korpiklaanisu izgradili svoj jedinstveni i neponovljivi folk metal zvuk i postali najpoznatija folk metal grupa na svijetu. U 2015. su stigli do svog novog studijskog albuma nazvanog „Noita“. Njihove pjesme „Vodka“, „Beer Beer“,„Wooden Pints“, „Keep On Galloping“, „Happy Little Boozer“ i mnoge druge postale su himne, a bend ih jedva čeka ponovno svirati hrvatskoj publici!

Kao svoje specijalne goste na turneji Korpiklaani sa sobom ovoga puta dovode najpoznatiji rusku pagan/folk metal grupu Arkona koja konačno dolazi u Zagreb! Mnogi fanovi benda se sjećaju vrućeg koncerta početkom ljeta 2010. godine u sisačkom klubu Skwhat, a sada napokon dolaze u hrvatsku prijestalnicu, i to kao specijalni gosti benda Korpiklaani! Arkona je oživjela legende i vremena kada su bitke bile časne, nadahnjujuće tradicionalne priče povezane sa svime što okružuje čovjeka. Isprepliću brutalne metal riffove, žestoke bubnjeve i narodne melodije, pagan tematiku i nevjerojatni vokal pjevačice Mashe. Osnovani su 2002. godine, a prošle godine su objavili svoj posljenji album „Yav“.

Kao lokalna predgrupa ovaj folk metal spektakl će otvoriti zagrebački pagan folk metaci Stribog. Sedmeročlani bend djeluje od početka 2006. godine, a 2010. godine objavili su album prvijenac „U okovima vječnosti“. S rastom popularnosti imali su priliku nastupati diljem Europe. Bend trenutno radi na novom albumu, a prije toga vas pozivaju na folk metal spektakl u Tvornicu kulture!
Početak koncerta je najavljen u 19:30 h, a cijena ulaznica je 140 kn u pretprodaji te 160 kn na ulazu.

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima:
• Zagreb:
• Dirty Old Shop, Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888)
• Kloto, Masarykova 14
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Purgatory, Ozaljska 47
• Octopus Piercing Studio, Gundulićeva 37
• Octopus Tattoo Studio, Ilica 98

• Rijeka:
• Dallas Music Shop, Splitska 2A
• ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets
• Eventim sistem – www.eventim.hr

FB event – KORPIKLAANI + ARKONA + STRIBOG / srijeda 04.11.2015. @ Tvornica kulture, Zagreb

Samo dva dana kasnije, 06. 11. 2015. Korpiklaani ce nastupiti u Budimpesti u klubu Barba Negra u sklopu FolkFesta. Kao predgrupe ce nastupiti poznati madarski folkeri Dariada te Kylfingar, Ankh i Virrasztok.
Vise na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *