Loading...
Novosti

KORN: VIŠE DETALJA O LIMITIRANOJ FOTO KNJIZI KOJOM BEND OBILJEŽAVA 20 GODINA OD IZLASKA PRVOG ALBUMA

KORN: VIŠE DETALJA O LIMITIRANOJ FOTO KNJIZI KOJOM BEND OBILJEŽAVA 20 GODINA OD IZLASKA PRVOG ALBUMA

Korn by Balogh Zoltan (Live @ Sziget Festival 2012)

Prvi KORN album je izašao 11. listopada 1994. Kako bi proslavili 20. obljetnicu, KORN će obajviti limitirano izdanje knjige od 300 stranica sa tvrdim koricama koja donosi fotografije iz arhive u paru sa novim bilješkama i komentarima članova benda. Od bine do garderobe i studija, imati ćete neograničeni pristup svemu što se do sada događalo u bendovoj karijeri.

Različiti paketi za pred-narudžbe dostupni su na ovoj lokaciji. Cijena knjige je 50 USD, dok je potpisana verzija 100 USD. Dostupan je i paket koji uključuje knjigu i litho print KORN-ovog samonazvanog albuma za 90 USD.

KORN su sližbeno najavili detalje nadolazeće sjevernoameričke turneje na kojoj će bend svake večeri svirati svoj album iz 1994. godine. Turneja kreće 01. listopada iz Chicaga i završava 30. listopada u Oaklandu.

KORN-ov istoimeni debi album prodan je u više od 10 milijuna kopija diljem svijeta i donio je prvi bendov klasik „Blind“.

Album se smatra i pokretačem nu-metal smjera 1990.-ih koji je otvorio vrata i bendovima poput DEFTONES, LIMP BIZKIT, COAL CHAMBER i drugima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *