Loading...
NajaveNovosti

KORN, HEAVEN SHALL BURN I HELLYEAH 3.4. U BEČU

KORN, HEAVEN SHALL BURN I HELLYEAH 3.4. U BEČU

Još jedna koncertna poslastica u susjednom Beču! Ladies and Gentlemens KORN, HEAVEN SHALL BURN i HELLYEAH!

Bečki Gasometer, odnosno Planet TT Bank Austria Halle bit će pretijesna za sve metalce, što malo one punašnije što zbog broja posjetitelja. Tri opasna benda na jednom mjestu u istom trenutku rijetka su nam poznanica (osim kada stvar u ruke preuzmu naši kolege iz LAA koji nas jedini iznenade dobrim vijestima).

KORN – osnovani daleke 1993. smatraju se začetnicima nu-metala. Iza sebe imaju solidnu listu studijskih albuma, točnije 12.

ALBUMI:
– KoЯn
– Life Is Peachy
– Follow the Leader
– Issues
– Untouchables
– Take A Look In The Mirror
– See You On The Other Side
– Untitled
– KORN III – Remember Who You Are
– The Path Of Totality
– The Paradigm Shift
– The Serenity Of Suffering

Posljednji u listi albuma, The Serenity of Suffering, obhavljen je 2016. i sadrži 11 numera. Album je prilično dobro prihvaćen od strane publike, ali i urednika vodećih glazbenih online i tiskanih časopisa.

Heaven Shall Burn su njemački metal-core band poznat diljem planeta. Zbog izuzetno energičnog nastupa rijetko kada odmaraju doma i uglavnom su gosti većine festivala.

Američki rock-metal proizvod su Hellyeah za čijim bubnjevima ne sjedi, već udara, praši i melje je Vinnie Paul Abbott – nekadašnji bubnjar kultne Pantere.
Hellyeah su prošle godine izbacili novi album Unden!able kojim će nas počastiti 03. travnja u Beču! Organizator koncerta je koncertna agencija Mind Over Matter Music. Vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *