Loading...
Najave

KORN, HEAVEN SHALL BURN I HELLYEAH 03. TRAVNJA U BEČU!

KORN, HEAVEN SHALL BURN I HELLYEAH 03. TRAVNJA U BEČU!

Još jedna koncertna poslastica u susjednom Beču! Ladies and Gentlemens KORN, HEAVEN SHALL BURN i HELLYEAH!!!
Bečki Gasometer, odnosno Planet TT Bank Austria Halle bit će pretijesna za sve metalce, što malo one punašnije što zbog broja posjetitelja. Tri opasna benda na jednom mjestu u istom trenutku rijetka su nam poznanica (osim kada stvar u ruke preuzmu naši kolege iz LAA koji nas jedini iznenade dobrim vijestima).
KORN – osnovani daleke 1993. smatraju se začetnicima nu-metala. Iza sebe imaju solidnu listu studijskih albuma, točnije 12.
ALBUMI:
– KoЯn
– Life Is Peachy
– Follow the Leader
– Issues
– Untouchables
– Take A Look In The Mirror
– See You On The Other Side
– Untitled
– KORN III – Remember Who You Are
– The Path Of Totality
– The Paradigm Shift
– The Serenity Of Suffering
 
Posljednji u listi albuma, The Serenity of Suffering, obhavljen je 2016. i sadrži 11 numera. Album je prilično dobro prihvaćen od strane publike, ali i urednika vodećih glazbenih online i tiskanih časopisa. 
 
Heaven Shall Burn su njemački metal-core band poznat diljem planeta. Zbog izuzetno energičnog nastupa rijetko kada odmaraju doma i uglavnom su gosti većine festivala. 
 
Američki rock-metal proizvod su Hellyeah za čijim bubnjevima ne sjedi, već udara, praši i melje je Vinnie Paul Abbott – nekadašnji bubnjar kultne Pantere. 
Hellyeah su prošle godine izbacili novi album Unden!able kojim će nas počastiti 03. travnja u Beču! Organizator koncerta je koncertna agencija Mind Over Matter Music. Vidimo se!
KORN, HEAVEN SHALL BURN i HELLYEAH
Planet TT Bank Austria Halle, Guglgasse 8, 1110 Wien
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *