Loading...
Novosti

KONCERT JOEA BONAMASSE SE SELI U DOM SPORTOVA, 2.10.

Joe BonamassaZbog velikog interesa publike i sjajne pretprodaje ulaznica, te velike produkcije sa kojom jedan od najboljih blues gitarista današnjice stiže predstaviti svoj vrhunski show u Zagreb, koncert Joa Bonamasse će se održati u Domu Sportova umjesto u prvotno najavljenoj Tvornici Kulture!
Sve do sada kupljenje ulaznice vrijede za Dom Sportova i dalje se mogu kupiti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr Cijena ostaje nepromjenjena – 300 kn.
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/joe-bonamassa-zagreb-dom-sportova-326282/event.html
Tri godine nakon svog prvog nastupa u Hrvatskoj (pred rasprodanim klubom Boogaloo) legendarni bluesman i No. 1. Billboard blues izvođač Joe Bonamassa ponovo stiže u Hrvatsku! Nakon velikog trijumfa u Londonu gdje je u 5 dana održao 4 koncerta u rasprodanim dvoranama sa 4 različita banda i 4 različita repertoara (što je u velikoj priči i naslovnom stranicom popratio ugledni engleski „Classic rock“ magazin), Joe stiže na jedini i ekskluzivni hrvatski koncert u zagrebački Dom Sportova u srijedu 02.10.2013.

Svim fanovima Joe Bonamasssa poklanja i besplatan downoad naslovne pjesme novog albuma:
http://jbonamassa.com/freemp3/
www.jbonamassa.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *