Loading...
NajaveNovosti

KONCERT DEEP PURPLE I GIBONNI 16. SRPNJA U LJUBLJANI OTKAZAN. KUPLJENE ULAZNICE MOGUĆE ZAMIJENITI ZA ZADARSKI KONCERT 15. SRPNJA

KONCERT DEEP PURPLE I GIBONNI 16. SRPNJA U LJUBLJANI OTKAZAN. KUPLJENE ULAZNICE MOGUĆE ZAMIJENITI ZA ZADARSKI KONCERT 15. SRPNJA

Deep Purple i Gibonni - LjubljanaOrganizator koncerta Mifi d.o.o. iz Ljubljane objaveštava kako je zbog tehničkih problema otkazan koncert Deep Purple i Gibonni koji se trebao održati 16. srpnja u Ljubljani. Organizator koncerta se svima koji su kupili ulaznice za koncert iskreno ispričava.

Organizator svima koji su kupili ulaznice za ljubljanski koncert nudi mogučnost da jednu kupljenu ulaznicu za ljubljanski koncert zamijene za dvije ulaznice za koncert Deep Purple i Gibonni u srijedu 15. srpnja u Zadru. Sve što treba napraviti je doći na dan koncerta, na ulaz, na blagajnu u Zadru i zamijeniti ulaznicu za ljubljanski koncert za dvije ulaznice za zadarski. Adresa koncerta u Zadru je parkiralište Jazine, Obala Kralja Tomislava 1 u Zadru.

Ulaznice se također mogu vratiti na prodajnim mjestima, na kojima su ulaznice kupljne.

Deep Purple koji dolaze sa Ian Gillanom na čelu, su svoju karijeru započeli davne 1968. i na ovom koncertu će nastupiti u sklopu svoje turneje „Now What – Live“ gdje promoviraju svoj novi, istoimeni, devetnaesti po redu studiski album. Naravno pored predstavljanja novog albume će Deep Purple odsvirati svoje bezvremenske hitove poput „Hush“, „Smoke On The Water“, „Speed King“, „Woman from Tokyo“, „Black Night“, “Strange Kind of Woman”, “Fireball”, “Burn”, “Perfect Strangers“,…..

Giboni je svoj posljednji album “20th Century Man” odpjevao na engleskom jeziku i album je namijenjen za svjetsko tržište. Album ima više rock štih od njegovih posljednjih radova i sa njime se Gibonni vrača u svoju ranu rock fazu pa je tako i došlo do suradnje sa Deep Purple. Da se prisjetimo, Gibonni je svoju karijeru započeo u hard rock bendu Osmi Putnik, a kratko vrijeme je bio i član grupe Divlje Jagode. Naravno, Gibonni će odsvirati i većčinu svojih, svima nama poznatih hitova s naglaskom na starije više rockerske pjesme.

Gibonni o nastupu sa Deep Purple; „ To da ću dijeliti pozornicu sa tako velikim bandom je za mene neizmejrna čast i veselje. Prvi album koji me je stvarno potpuno preuzeo u životu je bio baš Deep Purpleov kultni live album „Made in Japan“, a prva pjesma koju sam naučio svirat na gitari je bila „Smoke on the Water“. Poziv njihovog promotera da zajedno odsviramo na koncertima u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj mi uistinu predstavlja veliko zadiovoljstvo. Jedva čekam!“ je izjavio oduševljen Gibonni.

Početak koncerta Deep Purple i Gibonni u utorak 15. srpnja na zadarskim Jazinama je najavljen za 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventim sistema, www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *