Loading...
Novosti

KOMEMORACIJA ZA LEMMYJA ĆE SE ODRŽATI U RAINBOW BAR & GRILL U LOS ANGELESU

KOMEMORACIJA ZA LEMMYJA ĆE SE ODRŽATI U RAINBOW BAR & GRILL U LOS ANGELESU

Rainbow Bar and Grill na losangeleskom Sunset Stripu poznato je omiljeno mjesto Lemmyja Kilmistera. Bar je objavio kako će održati dan sjećanja za preminulog frontmana Motörheada 09. siječnja.

„Pridružite nam se u subotu 09. siječnja kada ćemo reći zbogom našem dragom prijatelju i voljenom“, napisao jeklub na svojoj Facebook stranici. „Otvoriti ćemo vrata u 14:00 sati.“ Ovu objavu prati fotografija Lemmyja pored video igre iznad koje stoje riječi: „Dan sjećanja će se održati u Rainbow Bar and Grill. 14:00 do 02:00 u subotu, 09. siječnja. Dođite proslaviti život Lemmyja Kilmistera. Legende nikad ne umiru.“

Lemmy je preminuo 28. prosinca od „vrlo agresivnog oblika raka“ koji se proširio na njegov vrat i mozak. Prema riječima njegovog menadžera, za rak je saznao dva dana ranije kad je dobio rezultate skena mozga kojem je podvrgnut kratko nakon proslave svog 70. rođendana. Bendova službena objava kaže kako je bio kod kuće i igrao video igricu koja mu je stigla iz Rainbowa kad je preminuo.

Basist je bio bolestan nekoliko godina što je rezultiralo odgodom i otkazivanjem mnogo Motörhead koncerata, najaktualnije prošlog ljeta kad je Lemmy obolio od upale pluća i otkazao šest koncerata. No odbio je usporiti. Bend je završio europsku turneju samo 17 dana prije njegove smrti, a da je poživio na drugu bi krenuli i veljači. Motörhead su se nakon deset godina ove godine trebali vratiti i u Zagreb i nastupiti kao jedni od headlinera InMusic Festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *