Loading...
Novosti

KLASIČNI GUNS N’ROSES ČLANOVI SA MYLESOM KENNEDYJEM NA ROCK HALL CEREMONIJI

Nije to bio Guns N’Roses reunion kojeg su svi željeli budući da je Axl Rose odlučio ne pojaviti se na svečanosti ulaska u Rock And Roll kuću slavnih prošle noći (u subotu, 14. travnja) no Slash, Duff McKagan Steven Adler, Matt Sorum i Gilby Clarke razvalili su tamo tri ‘Appetite for Destruction’ pjesme sa pjevačem Mylesom Kennedyjem.

Tijekom govora McKagan se osvrnuo na Roseovu odsutnost rekavši: ”Ne znam je li bitno tko je večeras ovdje zato što se radi o glazbi koju je bend stvarao. Ja sam osvojen”. Slash je rekao: ”Imamo nove fanove koji nikada nisu vidjeli originalnu postavu i oni navijaju za nas”. Adler je citirao Queenovu ”We Are the Champions”: “You brought me fame and fortune and everything that goes with it, and I thank you all.”

Green Day-ev Billie Joe Armstrong u svom je govoru kojim je uveo GN’R rekao: ”Prvi put kad sam vidio Guns N’Roses na MTV-u, mislio sam: ‘ Jedan od ovih tipova mogao bi završiti mrtav ili u zatvoru”’, a osvrnuo se i na ”Appetite For Destruction” nazvavši ga ”najboljim debi albumom u povijesti rock and rolla. Vodi vas na put u sjemenast svijet Los Angelesa. Stvar koja ih je odvojila od svih drugih bila je hrabrost. Nikada nisu ni na sekundu izgubili rub.” Nagradio je i svakog GN’R člana rekavši, ”Da vidimo tko mi nedostaje?, a tada se osvrnuo na Rosea kao ”jednog od najboljih frontmena koji su ikada dodirnuli mikrofon” i dodao: ”I ti si jebeno lud. Većina pjevača u bendovima jesu, mogu to posvjedočiti”.

Nakon što je svaki član uzvratio govorom, uzeli su u ruke instrumente. Pridružio im se Alter Bridge pjevač Myles Kennedy koji je ujedno i pjevaš u Slashovom trenutnom bendu i odsvirali tri klasika sa ”Appetite For Destruction”  – ‘Mr. Brownstone,’ ‘Sweet Child o’ Mine’ i ‘Paradise City. Sorum je odsvirao bubnjeve na ‘Brownstone’ dok je Adler preuzeo na sljedeće dvije pjesme. I Green Day-ev Billie Joe Armstrong, pridružio im se na pozornici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *