Loading...
Izvještaji

KISS – O2 ARENA, PRAG, ČEŠKA, 08.06.2015.

KISS – O2 ARENA, PRAG, ČEŠKA, 08.06.2015.

Kiss-vyssi-banner-nasirku
Manja skupina zagrebačkih metalaca krenula je na dugi put u Prag na koncert američkih hard rock/glam metal legendi Kiss. Je li se put isplatio? Definitivno!
Ova je godina već bila bogata izvrsnim koncertima u Hrvatskoj i inozemstvu, a takav je bio i ovaj. Velika dvorana O2 Arena je bila ispunjena do kraja. Po slobodnoj je procijeni oko 30000 ljudi uživalo u perfektnom Kiss showu. Sjajano ozvučenje i odlično uređena pozornica jamčili su da će ovo biti spektakl. Odlični pyro efekti, vatra, platforme koje se podižu iznad pozornice, središnja mala pozornica… sve ovo također potvrđuje da su Kiss legende i da je ovo bio show vrijedan turneje za 40. godišnjicu benda.

Kiss_1Kiss je koncert otvorio riječima: ”’You wanted the best, you got the best!! The hottest band in the world – KISS!” i odmah zapalio kompletnu publiku. Setlistu su otvorili s mega hitom ”Detroit Rock City” i nastavili pržiti s pjesmama: ”Deuce”, ”Psycho Circus”, ”Creatures Of The Night” i ”I love It Loud”. Na pjesmi ”War MachineGene klasično bljuje vatru i dodatno zapaljuje prednje redove.

Kiss_2Nakon fantastičnog otvaranja dolazimo na sredinu setliste gdje se show malo usporava uz bass solažu i nastavak uz hitove: ”Calling Dr. Love”, ”Lick It Up”, ”God Of Thunder”, ”Love Gun” i ”Black Diamond”.
Za kraj i finalni bis Kiss je ostavio možda i tri najbolje pjesme iz svoje karijere: ”Shout It Out Loud”, ”I Was Made For Lovin’ You” i ”Rock And Roll All Nite”.
Koncert je naravno zatvoren uz gomilu konfeta, te dvije platforme koje su podigle Genea i Paula iznad publike.

Setlista:
Good Times Bad Times
(Led Zeppelin pjesma)
Detroit Rock City
Deuce
Psycho Circus
Creatures of the Night
I Love It Loud
War Machine
(Gene spits fire)
Do You Love Me
Hell or Hallelujah
Calling Dr. Love
Lick It Up
(with “Won’t Get Fooled Again”… more )
Bass Solo
(Gene spits blood and flies)
God of Thunder
Cold Gin
(2015 premijera)
Love Gun
(Paul flies out to the crowd)
Black Diamond
Bis:
Shout It Out Loud
I Was Made for Lovin’ You
Rock and Roll All Nite
God Gave Rock ‘n’ Roll to You II

Izvještaj i foto: Zlatko Vlašić | zlatko@venia-mag.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *