Loading...
Novosti

KIRK HAMMETT ĆE SE PRIDRUŽITI EXODUSU I DEATH ANGELU NA POZORNICI

Kirk-HammettKirk Hammett je preko Facebooka obznanio da će se tijekom biseva na pozornici pridružiti sljedećim Nuclear Blastovim bendovima – EXODUSu i DEATH ANGELu.
Glazbeni raspored festivala Kirk Von Hammett’s Fear FestEviL, koji će se održati sljedećeg mjeseca od 6. do 8. veljače u San Franciscu (The Regency Ballroom), je sljedeći:

Petak, 7. veljače – CARCASS i EXODUS + Kirk bis
Subota, 8. veljače – DEATH DIVISION, ORCHID, i DEATH ANGEL + Kirk bis

Kako bi se odala počast čudnom, prekrasnom, eklektičnom i svim onim stvarima od kojih vas hvata jeza, masivna vrata kripte kolekcionara/kuratora/povjesničara/čuvara Kirka Von Hammetta će se otvoriti za javnost te tako na svjetlo dana iznijeti kolekcija najboljih predmeta iz njegove velike zbrike horror memorabilije koja uključuje raritetne filmske plakate i rekvizite, kostime, lutke, maske i igračke iz različitih razdoblja. Na ovom ćete trodnevnom događaju moći prisustvovati privatnim “Crypt” turama, potisivanjima i live koncertima. Posjetite www.fearfestevil.com za sve novosti!

EXODUS se vraća u studio u veljači ove godine kako bi snimili naslijednika izdanja iz 2010. “Exhibit B: The Human Condition“.
DEATH ANGEL 14. veljače kreću na turneju uz CHILDREN OF BODOM po Sjevernoj Amerci.

www.facebook.com/exodusattack

www.facebook.com/deathangel

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *