Loading...
Novosti

KING DIAMOND POTPISAO UGOVOR S METAL BLADE RECORDS

Prošlo je više od pet godina od posljednjeg albuma Kinga DiamondaGive Me Your Soul…Please” i sad je legendarna metal ikona potpisala novi diskografski ugovor s Metal Blade Recordsom za sljedeća tri albuma.  “Ovo će biti super! Opet su se stvari izvrsno poklopile. Imamo punu podršku Metal Bladea i razumijevanje među nama jače je nego ikad prije. “, govori glazbenik. „Naši novi poslovni planovi vidno će koristiti fanovima na mnogo načina. Već ste zacijelo primijetili neke od zanimljivih stvari koje se događaju. Ne možemo dočekati da opet započne nova turneja!“

Nakon ugradnje trostruke premosnice 2010, King Diamond se potpuno oporavio, osjeća se bolje nego ikad i spreman je na povratak stvaranju glazbe. Trijumfalan povratak dogodio se ove godine na Hellfest festivalu u Francuskoj i na Sweden Rock Festivalu. Postavu njegovog benda čine sljedeća imena: Andy La Rocque (gitara/klavijature), Mike Wead (gitara), Hal Patino (bas) and Matt Thompson (bubnjevi). King Diamond učinio je dostupnim za nadolazeći praznički i blagdanski period tzv. holiday merchandise. Između ostalog u ponudi je zgodna “No Presents For Christmas” hudica i nekoliko King Diamond ukrasa za bor.

Na veliko oduševljenje hrvatskih fanova, slavni metalac bit će headliner Burning Sea festival, koji će se održati od 5. do. 8. lipnja u Zadru. Jedva čekamo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *