Loading...
Novosti

KING DIAMOND KONCERT @ AEGON ARENA/NTC BRATISLAVA, 31.05.2013.

King Diamond BratislavaJedna od najistaknutijih figura metal glazbe kultni KING DIAMOND predstaviti će svoj poznati show u Bratislavi. Metal legenda dolazi u petak 31. svibnja u dvoranu Aegon Arena/Ntc. Ulaznice preko sustava Ticketportala koštaju 32, na ulazu 35 eura.

King Diamond je legenda. Impresivno kazalište uz odličnu glazbu, specijalni efekti, jedinstveno uređena pozornica i rekviziti postali su nezaobilazan dio njegovog showa. Kim Bendix Petersen poznat pod pseudonimom King Diamond rođen je u Danskoj 1956. godine. Poznat je po suradnji s velikim metal bendovima i umjetnicima kao što su Metallica, Ozzy Osbourne, Motorhead, Dave Grohl itd. Najveću slavu ostvario je u bendu Mercyful Fate.

Zadnje tri godine King Diamond je zabrinuo svijet svojim zdravstvenim problemima, trodupla bypass srčana operacija ga ipak nije spriječila da se prošle godine vrati na metal scenu i odradi par specijalnih nastupa na dva festivala švedskom Sweden Rocku i francuskom Hellfestu.  Fanovi su opet dobili priliku uživati u njegovim odličnim live nastupima, tako će sada i Slovaci u svojem glavnom gradu moći svjedočiti još jednoj grandiozno uređenoj pozornici, te odličnom audio i vizualnom showu.

King Diamond
31. svibnja 2013, Aegon arena/Ntc, Bratislava

Ulaznice:
32 eura / pretprodajna cijena
35 eura / na ulazu

Link za ulaznice:
http://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=134474

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *