Loading...
Novosti

KING DIAMOND, ANNIHILATOR, TAAKE NA METALDAYS 2013.!

king-diamondSa velikim ponosom i zadovoljstvom organizatori najavljuju zadnjeg METALDAYS 2013 headlinera. Stiže KING DIAMOND! Jedan od najvećih i najutjecajnijih glazbenika u heavy metalu, apsolutnog i neosporenog kultnog statusa, vladati će pozornicom na ovom Metal prazniku. KING DIAMOND, koji sjedi na svom tronu više od tri desetljeća, dolazi sa svojom bombastičnom izvedbom i dokazuje da je njegova kraljevina vječna. Vrhunac ovogodišnjeg METALDAYS festivala je prvoklasna večer heavy metala koja ne može biti spektakularnija. Poklonite se kralju!

ANNIHILATOR je životno djelo gitarista Jeffa Watersa. Bend je preuzeo metal scenu brzinom oluje sa svojim debi izdanjem ”Alice In Hell”. ANNIHILATOR je jedan od nekoliko bendova iz 80.-ih koji su preživjeli do danas. U svako izdanje stavljaju iskrenost, sirovu snagu i energiju, zajedno sa odličnim tehničkim vještinama i live nastupom koji se smatra jednim od najboljih u poslu. ANNIHILATOR je dao metal svijetu zvuk koji je jedan od  najčišćih, najukusnijih mješavina velikih, metal riffova sa idejom savršene pjesme. Ne propustite ih na METALDAYS 2013..

Vrijeme je za malo pravog norveškog Black Metala koji dolazi na METALDAYS festival ravno sa Sjevera. Bergeov TAAKE će donijeti stvarnu old school Black Metal izvedbu. Njihov frontman i apsolutni vođa benda Hoest kune se na tamu i propast. Godinama stoji na čelu bitke pravog Black Metala i brani naslijeđe koje potječe iz njegovog rodnog grada. Usred ljutog ljeta TAAKE će stvoriti ledenu atmosferu stvarne paklenske mržnje na METALDAYS 2013 pozornici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *