Loading...
NajaveNovosti

KEEP IT TRUE: OVERPOWER, MINISTRY OF CULTURE & VOLTAGE U ROCK KLUBU RIBNJAK 22.11.2013.

Keep It True flyerKEEP IT TRUE: OVERPOWER, MINISTRY OF CULTURE & VOLTAGE
@ ROCK KLUB RIBNJAK, PETAK 22.11.2013.

Upad: 10kn / od 22h

Nakon kratke stanke i s prvim tragovima zime vaš omiljeni heavy metal party seli se u rock klub Ribnjak. Na novoj lokaciji nastavljamo s istim programom, slušaona i metal koncerti. Ovaj put za vas nastupiti će tri metal benda: Overpower, Ministry Of Culture i Voltage. Prije, između i poslije bendova zabaviti ćemo vas najboljim metal mixom koji će obuhvaćati najbolje hitove bendova poput: Iron Maiden, Hammerfall, Judas Priest, Dio, Helloween, Primal Fear, Blind Guardian, Grave Digger, Saxon, Wasp, Mystic Prophecy, Accept, Metallica, Gamma Ray, Sabaton, Manowar, Dragonforce, Avantasia, Running Wild, Stratovarius…

OVERPOWER (groove/thrash metal – Zagreb)

Overpower je četveročlani groove/thrash metal bend iz Zagreba koji postoji već 6 godina. Na bend su utjecali neki od bendova kao što su: Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura… Odsvirali su nekoliko koncerata u Zagrebu i okolici, a sada dolaze u rock klub Ribnjak pokazati svoju istinsku mješavinu heavy i thrash metala. Repertoar im se sastoji od autorskog materijala uz poneku obradu.

MINISTRY OF CULTURE (heavy metal – Zagreb)

Bend je formiran krajem 2011. godine u Zagrebu. Krenuli su s obradama heavy metal bendova, a krajem 2012. godine ulaze u studio gdje snimaju svoj prvi demo s 3 pjesme, nazvan Ministry Of Culture. U 2013. godini sviraju i dokazuju se gdje stignu, nedavno svirali su u Močvari. Dečki vas pozivaju na koncert da vam još jednom dokažu kako znaju napraviti pravi heavy metal party!

VOLTAGE (stoner/groove metal – Zagreb)

Mladi hard/stoner/groove/rock/metal bend iz Zagreba osnovan je 2011. godine. Ovaj peteročlani bend stvara autorsku glazbu s izričajem na engleskom jeziku. Njihovi glazbeni utjecaji kreću se u sferi stranog hard rocka, blues rocka, stoner rocka te heavy i groove metala. Uzori su im bendovi kao što su Black Sabbath, Russian Circles i Down.

Uz KEEP IT TRUE metal slušaonu i koncert, Rock Klub Ribnjak pripremiio je za vas i ROCK FLOOR na kojem ćete čuti presjek R’N’R-a by DJ Stanko!

Sve to pratimo uz RIBNJAK HAPPY HOUR 19h-23h
Ožujsko 0,5l = 10kn
Gemišt 2dcl = 10kn
Deci vina = 6kn
Rakije (20 vrsta) = 7kn

Vidimo se na Ribnjaku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *