Loading...
Novosti

KARDIGAN KURT COBAINA SA „MTV UNPLUGGEDA“ NA AUKCIJI

KARDIGAN KURT COBAINA SA „MTV UNPLUGGEDA“ NA AUKCIJI

kurt cobian cardigan

Kardigan koji je Kurt Cobain nosio tijekom ‘MTV Unplugged’ nastupa, kreće od 7. studenog na aukciju, uz niz drugih velikih imena glazbene memorabilije.

Kardigan ima vodeću cijenu sa $ 40.000 do $ 60.000 (26.000 £ na £ 39,000), a prodavat će se u sklopu “ikona i idola ‘ na aukciji. Ponude mogu biti dane unaprijed na Julien Live web stranici.

Cobainov kardigan opisan je na aukciji na sljedeći način:

“Mješavina akrila, mohera i Lycra sa zatvaranjem na pet gumba, s dva vanjska džepa, spali rupom i bojom u blizini lijevog džepa i diskoloracije na desnom džepu.”

Nove Cobainove kućne snimke biti će objavljene pod naslovom ‘Montage of Heck: The Home Recordings’ kasnije ovog mjeseca, te će uključivati 31-track deluxe verziju.

Album se sastoji od solo materijala, s ‘Montage of Heck'”redateljem Brett Morgenom koji govori za Rolling Stone kako je odlučio raditi sa nedovršenim Nirvana materijalom snimljenog sa Dave Grohlom i Krist Novoselicem. Međutim, solo verzija Nirvane pjesama poput „Been a Son” i „Frances Farmer Will Have Her Revenge on Seattle“ su uključeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *