Loading...
Novosti

KAMPFAR: USKORO IZLAZI NOVI ALBUM

KAMPFAR: USKORO IZLAZI NOVI ALBUM

Nada je izgubljena, kapitualcija pred mračnim i hladnim ništavilom. Puštanjem ovog kaosa i smrt dolazi na vaša vrata. A od tada postaje sve turobnije i studenije. ‘Profan’ predstavlja beznadnost, život ispunjen prljavštinom, prepuštanje zakonima Smrti i njene Kose.

93_MetalDays_Kampfar

KAMPFAR nakon nepune dvije godine ima spreman novi studjski album koji će svjetlo dana ugledati 13. studenog pod okriljem Indie Recordingsa.

Profan je rezultat vala kreativnosti koji je ovaj bend u potpunosti zahvatio nakon izlaska hvaljenog albuma Djevelmakt početkom 2014.
I ovog je puta album djelomično napisan u Bergenu, gdje većina benda i živi, kao i u njihovom duhovnom domu Hemsedalu. Jonas Kjellgren iz studija Abyss/Blacklodge je ponovo bio uključen u cijelu priču budući da su bubnjevi ponovo bili snimljeni kod njega.
Vokali su snimljeni u Oslu u studiju Waterfall uz pomoć Stamosa Koliousisa dok je sve preostale djelove snimio Ole Hartvigsen koji je bio i glavni zaduženi za produkciju albuma. Za miks albuma se pobrionuo Jonas Kjellgren.

Popis pjesama:
01. Gloria Ablaze
02. Profanum
03. Icons
04. Skavank
05. Daimon
06. Pole in the Ground
07. Tornekratt

Naslovnicu i ovog albuma krasi jedno od djela velikog poljskog umjetnika Zdzislawa Beksińskog (1929-2005).

kampfar_profan_2015

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *