Loading...
Novosti

KAMPFAR U STUDIJU

kampfar
Norveški black metal bend KAMPFAR se vraća u Abyss Studio kako bi započeli snimanje svog novog albuma koji bi trebao izaći sljedeće godine.
Frontman i osnivač benda DOLK kaže:
I ‘Mare’ smo snimali u Abyss Studiu, a s Peterom i Jonasom smo prošli put tako dobro surađivali da promjena studija nije ni dolazila u obzir.
Novi će album na neki način biti nastavak albuma ‘Mare’ u smislu da više nećemo raditi istu stvar sa sigurnom i poznatom glazbom Kampfara. S albumom ‘Mare’ smo napravili veliki korak prema zahtjevnijem zvuku i građi pjesama, a takav pristup želimo i s novim materijalom. Mi se kao glazbenici još uvijek razvijamo, a kada ste u bendu 20 godina, nepotrebno je reći da sve ovo shvaćamo ozbiljno! Kampfar za nas nije hobi, ovo je naš život i da nismo glazbeno evoluirali tijekom ovih godina, Kampfar bi već odavno bio mrtav i pokopan.
Naši trenutni fanovi se nemaju čega bojati. Stara škola je još uvijek snažna u ovom bendu, jako snažna! Nitko drugi neće zvučati poput nas. Kampfar je Kampfar i mi ne trebamo zvučati kao Enslaved ili bilokoji drugi bend. Trebamo zvučati kao Kampfar, a novi album to i hoće. Napraviti ga da zvuči ‘old’ i ‘black’, ali u modernom odijelu je bio i ostat će naš fokus!
Za ovaj nadolazeći album naporno i ciljano radimo, nikad nećemo izdati album samo kako bismo imali nešto novo na tržištu. To vam mogu 100% potvrditi. Zato smo ove godine odlučili odbiti ponude za nastup na 12 festivala. Nastupit ćemo samo na Hellfest Open Air-u ovog srpnja i to je to. 2013. je godina za fokusiranje. A 2014. ćemo osloboditi zvijer!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *