Loading...
Novosti

JUDAS PRIEST, GUNS N’ ROSES, RUSH I DEF LEPPARD POJAVITI ĆE SE U „ROCK ICONS“ DOKUMENTARNOJ SERIJI

JUDAS PRIEST, GUNS N’ ROSES, RUSH I DEF LEPPARD POJAVITI  ĆE SE U „ROCK ICONS“ DOKUMENTARNOJ SERIJI

Judas-Priest-1

Banger Films  i VH1 Classic prezentirali su „Rock Icons“, originalnu dokumentarnu seriju sa profilima najlegendarnijih umjetnika u povijesti rock glazbe, čija će premijera biti u subotu, 21. veljače na VH1 Classic.

„Rock Icons“  je 10 razbijačkih 30-minutnih epizoda koje odlaze u prošlost okovanu velom misterije i otkrivaju stvari ispod površine, donose intimne profile otkrivajući tko su zapravo rock zvijezde, upakirane u ekskluzivne intervjue, nikad prije viđene snimke s umjetnicima i glavnim  ljudima koji su zaslužni za njihov uspjeh.

Unatrag nekoliko godina, „Banger Films“ Sam Dunn, putovao je kako bi se susreo sa nekim od najvećih imena u rock i metal glazbi. Neki od njih biti će veoma poznati, kao metal heroji koje je imao prilike intevjuirati i prije, npr. Rob Halford (JUDAS PRIEST), Joe Elliott (DEF LEPPARD), Geddy Lee (RUSH), i Slash (GUNS N’ ROSES, VELVET REVOLVER). Isto tako imao je prilike popričati po prvi put sa ikonama poput: Ann Wilson (HEART) i Daryl Hall . Putovao je do vinograda Dave Mustainea (MEGADETH), radija i studija basista Nikki Sixxa (MÖTLEY CRÜE) ,  kuće Billya Corgana (SMASHING PUMPKINS) i čak je bio pozvan u Texasaško sveto mjesto Teda Nugenta.

Spojivši elemente iz poznatih emisija kao Classic Albums, Biography, Iconoclasts, i Bangerov hit show „Metal Evolution“, „Rock Icons“ se orjentira na slavne umjetnike/glazbenike koji su definirali povijest rocka.

Epizode uključuju:

* Geddy Lee (RUSH)
* Rob Halford (JUDAS PRIEST)
* Ted Nugent
* Ann Wilson (HEART)
* Dave Mustaine (MEGADETH)
* Nikki Sixx (MÖTLEY CRÜE)
* Slash (GUNS N’ ROSES)
* Daryl Hall (HALL & OATES)
* Joe Elliott (DEF LEPPARD)
* Billy Corgan (SMASHING PUMPKINS)

Teaser možete vidjeti ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *